Ha vinteden nem tudom feladni az eladott terméket öt napon belül, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Sajnos elfelejtettem bekapcsolni a szabadság módot, és egy költözés közepén vagyok jelenleg, emiatt a ma megvett terméket sajnos csak jövő hét kedden tudnám feladni :(
Ilyenkor mit lehet tenni? Természetesen a vevőnek majd megírom, hogy ez lenne sajnos a helyzet, de eddig mindig feladtam időben, ezért érdeklődnék, hogy ilyenkor mi történik.
Köszi a válaszokat előre is!
2023. júl. 19. 08:35
1/3 anonim válasza:
A megrendelés törlődik és kapsz egy automatikus negatív értékelést.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ!
2023. júl. 19. 09:07
3/3 anonim válasza:
"A vásárlás napjától számítva 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy elküldd a terméket."
Munkanap, nem nap! Ha ma vették meg kedden még időben vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!