Vinteden muszáj megadnom az igazi nevemet? Eladni szeretnék
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 15:17
1/6 anonim válasza:
Nem. Én sem azt használom, nem ütközik semmilyen szabályba hogy nem ugyanaz mint a számlámon amire kiutalom. Vásárolni is tudsz más névvel, nem kell hogy egyezzen a szállítási információ a fizetésre használt bankkártyán lévő névvel.
2/6 anonim válasza:
Miért nem akarja valaki a saját nevét használni?
3/6 anonim válasza:
Nem tudom a kérdezőnek mi az oka, én személy szerint azóta nem használom sehol a saját nevem ilyen oldalakon mióta gardróbcserén vett tőlem pár éve egy "lány" cipőket, majd megjelent a facebook engedélykéréseimben egy igen romantikus szöveg hogy mit csinált velük, képpel illusztrálva. Könnyen megtalált mert a vezetéknevem és a keresztnevem is ritka Magyarországon, ezzel a kombinációval én vagyok az egyetlen. A legijesztőbb hogy előtte már vásárolt tőlem csak akkor szoknyát meg egyberuhát amiről kért felvéve képeket. Azóta facebookon is rövidített becenévvel vagyok és csak az talál meg akit én bejelölök, nem vagyok hajlandó full ismeretleneknek kiadni a nevemet. Úgyis az a lényeg hogy a ruha milyen.
5/6 A kérdező kommentje:
#3-as bakker ez nagyon durva..
Sajnálom hogy vannak ilyen emberek
Köszönöm a válaszokat
2023. aug. 7. 13:31
6/6 anonim válasza:
Felhasználónévnek nem, a vintednek nem árt. Bizonyos bevétel elérése után ugyanis mindenféle adatellenőrzést kell csinálni, meg űrlapokat töltögetni, ha nem egyeznek az adatok, az baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!