Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság van még aki nem...

Manapság van még aki nem szokott sminkelni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szeretem, fontosabb számomra a bőrápolás. Ha smink van rajtam, kényelmetlenül érzem magam, olyan mintha "égne az arcom" (pedig nem olcsóakat próbáltam). Mondjuk nem is igénylem se az alapozót, korrektort, stb. Szóval teljesen természetes az arcom és nagyon is szép a bőröm.
2023. aug. 4. 00:31
1 2
 11/11 hosszúhajú ***** válasza:
91%
itt vagyok. arra ügyelek hogy tiszta legyen a bőröm és szép. utálok sminkbe lenni. ha szép a bőr, az fontosabb. pedig 47 vagyok! ha van valami bőr gondom, korrektorral ügyeskedem. alkalomra max egy szemspirál. - aztán alig várom hogy otthon lemossam... múltkor utaztam a buszon, egy huszonéves nő arcát néztem, egy deka smink nem volt rajta de olyan gyönyörű bőre volt, hogy szebb volt mindenkinél.
2023. aug. 6. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!