Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha nem szoktam...

Szerintetek gáz ha nem szoktam sminkelni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még csak nem is próbáltam soha. Néha ha látok egy szépen kisminkelt lányt elgondolkodom hogy de jó lenne nekem is és lehet hogy úgy jobban kedvelnének mások de igazából annyira nem vonz,tudom magamról hogy nem lenne türelmem minden reggel hozzá ja meg a szüleim sem engednék. Szóval gáz ez?

2021. nov. 5. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem gáz. A rendszeres sminkelés árthat is a bőrnek hosszútávon. Esetleg elmehetsz egy ingyenes smink tanácsadásra. Szoktak ilyeneket tartani némelyik drogériában, talán a Clinique üzletekben is van tanácsadás. Ilyen helyen megkérdezheted, milyen sminket javasolnak neked, ha valamilyen alkalomra mégis szeretnél sminkelni. Tehát ünnepre, buliba, randira jól jöhet, de minden napra ilyen fiatalon felesleges.
2021. nov. 5. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

Nem, egyáltalán nem is kéne sminkelnie senkinek, kb 30 éves koráig. Bizonyára nagyon szép vagy, jó eséllyel csak rontanál rajta a festékkel.

30F

2021. nov. 5. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Ne mások miatt akarj, hanem ha neked tetszik, és jól érzed msgad benne.

Én sminkelem magam de nem azért mert mások sminkelnek, szeretek gyakorolni.

Meg ha elkezdesz sminkelni akkor a bőrápolásra mellette nagyon oda kell figyelni.

Mert a smink száríthat, hidratálni kell utána, maradéktalanul eltávolitani hogy a bőröd fellélegezzen és a szemed se gyulladjon be pláne ha érzékeny.

Persze már vannak olyanok amik kifejezetten ilyen embereknek van.

A smink szép dolog, de mondjuk egy rossz smink ronthat is.

Talán ha enyire foglalkoztat akkor kezd egy kis szempilla spirállal, alapozó ha szükséges, rosszabb napokra korrektor, szájfény, esetleg nude rúzs, tus.

2021. nov. 5. 11:20
 4/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nem gáz az. Én spec. 20 éves korom körül kezdtem el rendszeresen sminkelni. Felnőttesebb archoz szerintem jobban illik. Amúgy a smink nem létszükséglet, ha nincs kedved vele vacakolni, akkor hagyd, nem ettől leszel szép vagy értékes.
2021. nov. 5. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondottan szeretem azt ha egy nő (lány) nem sminkel. Embere válogatja, nekem jobbam bejön a természetessége. De ez én vagyok, mindenki más:)

41/Ffi

2021. nov. 5. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
Most miért lettem lepontozva? :O
2021. nov. 5. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem ciki,dehogy.

17éves koromig egyszersem sminkeltem. Akkor is csak egy előadás miatt. Most is csak ritkán sminekelek:) 22/L

2021. nov. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!