Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság van még aki nem...

Manapság van még aki nem szokott sminkelni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szeretem, fontosabb számomra a bőrápolás. Ha smink van rajtam, kényelmetlenül érzem magam, olyan mintha "égne az arcom" (pedig nem olcsóakat próbáltam). Mondjuk nem is igénylem se az alapozót, korrektort, stb. Szóval teljesen természetes az arcom és nagyon is szép a bőröm.
2023. aug. 4. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Rengetegen vagyunk, akinek nincs rá szüksége.
2023. aug. 4. 00:41
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Sosem szoktam. 46/F
2023. aug. 4. 07:58
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Én se szoktam max csak ritkán
2023. aug. 4. 08:52
 4/11 harebell ***** válasza:
84%
Én nem sminkelek, de nem azért, mert "nincs rá szükségem", egyszerűen nem tetszik magamon, nem is igénylem. Alkalmakra szoktam enyhe sminket.
2023. aug. 4. 10:27
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Sok olyan barátnőm van aki nem szokott.
2023. aug. 4. 10:30
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Hajajj.

A bnőm, kolléganőm, és még sorolhatnám.

Pedig nekem azok a nők tetszenek, akik sminkelnek.

2023. aug. 4. 11:23
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

4 éve képtelen vagyok rá depresszió miatt

Ha esetleg emberek köze kell mennem azt is megteszem pattanásosan miközben így nézek ki mint egy hulla

2023. aug. 4. 11:46
 8/11 Metionin ***** válasza:
83%
Van persze, nem kell azt mindenkinek szeretni. Főleg hogy most divat a tartós tuning, mint a tartós szemöldök, műszempilla, az smink nélkül is feldobja az arcot, sokan pont azért csináltatnak, hogy ne kelljen sminkkel szarakodni. Én amúgy szeretem festeni a szemem és a rúzsokat is de az alapozót azt utálom, nem jó érzés viselni, nem is használok.
2023. aug. 4. 12:01
 9/11 anonim válasza:
65%

Én sem szoktam, hasonló okok miatt és azért is mert nem szeretném csúnyának érezni magamat nélküle valamint csomó pénz, idő és energia, mert nem csak felkenni, lemosni is le kell, ami nem mindig olyan egyszerű.

Néha azért jó érzés fontos alkalmakra egy szájfény-sprirál kombó.

Hétköznapokon smink helyet pl. sokat dob az emberen a szempillagöndörítő, nagyon ajánlom!

2023. aug. 4. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

"Pedig nekem azok a nők tetszenek, akik sminkelnek."

Senki nem kérdezte, mire viszket.

2023. aug. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!