Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek kicsit nagylányo...

Hogyan legyek kicsit nagylányosabb?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és kicsit úgy érzem hogy nem úgy viselkedek mint a mostani ennyi idős lányok.

Nem vagyok szellemileg lemaradva se semmi ilyensmi csak úgy látom, hogy a mostani 17 évesek kb 20 éves szintjén viselkednek. Így számomra kellemetlen, hogy én meg kb 16-17 éves “kislány”ként viselkedek

2023. aug. 3. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Mire gondolsz pontosabban? Tudnál esetleg hozni egy példát, egy szituációt?

17/L

2023. aug. 4. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Tudnál írni példát, hogy pontosan miben viselkedsz "kislányosan"?
2023. aug. 4. 10:31
 3/6 A kérdező kommentje:

A beszédük, és a viselkedésük. Sajnos konkrét példát nem tudok hozni, de elég pl tiktokkon egy két tizenéves livejában belenézni, nagyon felnőttesek.

Nekem az öltözködési stílusom szerintem jó, körmeim mindig szépen megvannak csinálva, és a hajam is, de valahogy a többi lány mellett úgy érzem magam mint egy kis 13 éves

2023. aug. 4. 11:03
 4/6 anonim válasza:
71%
Öregedni rá ér szerintem nem gáz ha 17 évesen 16-17 évesen viselkedsz de ha te most 17 évesen ugy fogsz kinézni mint egy 20 éves akkor 20 évesen 40 nek
2023. aug. 4. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Én 31 évesen érzem ugyanezt.

A 20 éves is tiszta felnottes hozzam képest.

2023. aug. 4. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

Őszintén, ne akarj rájuk hasonlítani. Élvezd hogy gyerek vagy.

Amit a neten látsz azt meg nem kell elhinni a tiktokosok is csak abban a 10 mp-ben olyanok

2023. aug. 4. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!