Visszajött a menzeszem is tehát egészséges vagyok testileg meg vérképem is okés, de nem tudom elfogadni miért nem lehetek olyan mint Kendall Jenner pl
2023. júl. 19. 09:07
12/19 anonim válasza:
Hát olyan ne akarj lenni
2023. júl. 19. 09:10
13/19 anonim válasza:
Kérdező, semmi baj nincs azzal, ahogyan kinézel, legalább is a lábaid illetően. Ha 50 kg lenne a testsúlyod, de sportos alkattal, még akkor is bőven jól néznél ki, sőt! Sajnálom, ha saját magadat ennyire nem tudod elfogadni, de az jó mindenképp, hogy egészséges vagy, és ez a legfontosabb!
2023. júl. 19. 09:40
14/19 Metionin válasza:
Dehogy vastag, alacsony vagy, ezért rövid a lábad és főleg ha te nézed magadnak felülről, még rövidebbnek, vastagabbnak tűnhet. Ezek teljesen normális lábak a magasságodhoz. Csinálj egy képet messziről, önkioldóval és akkor látni fogod, hogy semmi baj velük.
2023. júl. 19. 11:07
15/19 anonim válasza:
Hát... az anorexiával az a baj, hogy az esetek 99%-ában soha nem gyógyítható. Íme egy példa rá... Zörögnek a csontjaid, de panaszkodsz, hogy kövér vagy. De oké, így érzed. Az ellen tényleg nem tudsz mit tenni. De ésszel azért felfogható lenne a dolog, főleg, hogy vannak egészen objektív számítási módszerei, hogy mi mitől meddig elfogadható.
2023. júl. 19. 15:06
16/19 anonim válasza:
Kendall Jenner 180cm teljesen más arányai vannak mint neked, sose fogsz úgy kinézni.
2023. júl. 19. 15:09
17/19 anonim válasza:
Formás lábak, látszik, hogy sportolsz. De ne akarj 158 cm-esen egy modellre hasonlítani. Keress olyan ideált aki hasonló magas mint te.
Szép lábaid vannak ! A súlyod is jó . Sőt egy picit talán kevés is . Szerintem a 158 cm-hez úgy 48-50 kg lenne az ideális . Ne próbálj fogyni semmiképpen. Attól ,hogy nem hasonlítasz pl. Kendall Jennerre ,még lehetsz gyönyörű nő ! Sőt valószínűleg már most is az vagy ! F
2023. júl. 20. 16:18
19/19 anonim válasza:
Kérdező én 150cmhez vagyok 41kg és egy előttem szóló szavait idézve lolita tündérpálca lábaim vannak, de azért mert anyukám is ilyen testalkatú és nem sportolok semmit. Nincs a lábaiddal semmi baj még irigylem is őket szép sportosnak edzettnek tűnnek és egyáltalán nem aránytalanul hájasnak.
Jo tipp volt egy másik szögből való fotózás, én így jöttem rá hogy olyan vagyok mint aki két ropin sétál xD
Szintén egyetértek egy másik válaszolóval abban hogy ne hasonlítsd magad olyanhoz aki más adottságokkal rendelkezik, egy magasabb nőn sokkal másképpen oszlik el az izom és a zsír is mivel nagyobb a felület. Keress a magasságodhoz illő ideált mert így olyan mintha egy pitbullt hasonlítanánk össze egy labradorral(Mindkettő kutya de más testfelépítéssel)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!