Csak szerintem undorítóak instagramon és snapchaten a "kutyaszelfik"?
Figyelt kérdés
Mást sem látok, csak hogy minden korosztály, felnőtt nők, tini lányok stb, ilyen képeket tesznek ki. Szerintem se nem cuki, nem is aranyos, én undorítónak tartom az odamaszkírozott kutyapofát és a füleket. Mindenki más szerint cuki... írja már valaki hogy tényleg gáz, vagy velem volna a baj? :D2016. nov. 21. 23:42
1/12 anonim válasza:
És az gáz, hogy én meg nem vagyok alapból a megosztok minden ló**art a közösségi oldalakon híve..
Nem tudom, én ignorálom az ilyen képeket ha facebookon meglátom, mivel snapchatet nem használok..
Valahogy nem tudom eldönteni mi értelme van annak, hogy olyan képet készít valaki, de biztos van..
2/12 anonim válasza:
Nyugi nem csak lányok csinálják.. Egyébként nekem sem tetszik ez a hülyeség. Semmi értelme csak bohócot csinálnak magukból.
4/12 anonim válasza:
Az emberek ezzel le süllyednek egy kutya szellemi szintjére.
5/12 anonim válasza:
Azért a kutyák nagy része inteligensebb néhány embernél;)
Igazából én azt se tudom mi az a snapchat, instagramon sem vagyok fent, de találkoztam már ezekkel a borzadályokkal. Felmerült bennem is az a kérdés, hogy miért és mi ebben a jó? Hát választ nem találtam rá:D
6/12 anonim válasza:
Az "undorító" kicsit furcsa kifejezés rá. De szerencsére én nem használok ilyen alkalmazásokat, így ez teljesen kívül esik az érdeklődési körömön. Szerintem túlreagálod.
7/12 anonim válasza:
Ez az undorító azért elég erős, nekem sem tetszik és nem is használom, de nem igazán érdekel más milyen képeket tesz ki. Ízlések és pofonok. Ha neki ez tetszik és jól érzi magát attól hogy a kutyásfiltert használta hát legyen, én ezen valahogy nem tudok annyira felháborodni. Ha ennyire nem tetszik töröld ki az ismerőseid közül vagy nemtudom.
8/12 anonim válasza:
sztem is randa. bár se instám, se snap, se hasonló
9/12 anonim válasza:
nagyon elcsépelt már. mikor elindult, pár éve (?), akkor talán még egyszer-egyszer jópofa volt, de most már tényleg gáz. pláne, hogy az ilyen 12 éves kis nyomorultak próbálják vele a celebeket utánozni.
10/12 Sunshinedoll válasza:
Húha, az emberek bmeg lélegezni meg szórakozni nem tudnak, hogy az téged ne dühítsen fel. Komoly karakter lehetsz :D Ki a tökömet érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!