Csak szerintem undorítóak instagramon és snapchaten a "kutyaszelfik"?
Figyelt kérdés
Mást sem látok, csak hogy minden korosztály, felnőtt nők, tini lányok stb, ilyen képeket tesznek ki. Szerintem se nem cuki, nem is aranyos, én undorítónak tartom az odamaszkírozott kutyapofát és a füleket. Mindenki más szerint cuki... írja már valaki hogy tényleg gáz, vagy velem volna a baj? :D2016. nov. 21. 23:42
12/12 anonim válasza:
Ne közösségioldalazz (annyit)!
Az okosabbak más hobbit találnak maguknak, legyenek akármilyen idősek, és kreatívabb profilképet készítenek.
Amúgy, a snapchatben is sokféle filter van, mégis kizárólag ezt az egyet (esetleg még a virágkoszorúst) használják.
Nem értem, hogy lett divat. Nagyon csúnya barna pacni az egész, a kakára emlékeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!