Mit csináljak, hogyha lefogytam, de undorítóan lóg a bőröm?
Figyelt kérdés
Hányingerkeltően nézek ki. Terhesség alatt híztam 15 kg-ot, plusz a vizesedés. Októbertől heti 5x edzettem, és annyit értem el vele, hogy lóg a bőröm. Direkt nyárra, hogy ne kelljen szégyenkeznem a strandon.
A hasamon, a combomon, a lábszáramon lóg a bőr. Pedig szálkásító edzést is csináltam. Már nemcsak a mellem, de az egész testem lóg. Hányinger.
Mit tegyek?
2021. jún. 26. 16:36
2/9 anonim válasza:
Érdeklődhetsz test feszesítő kezelések után vagy ha van rá pénzed akkor bőr eltávolítás, plasztika.
3/9 anonim válasza:
Az edzés segít, de azt írtad, hogy csináltad. Meg vannak különböző bőr feszesítő kezelések pl a kavitációs is ilyen. Fogyásra nem annyira, de bőrfeszítésre jó. Vagy nekem ami feszessé teszi a bőrömet és még a narancsbőrt is eltünteti az a chili gél..be kell kenni a lógós területeket és fóliával betekerni várni kb egy órát. Nekem szépen feszesíti a bőrömet.
4/9 anonim válasza:
Valamit elszúrhattál, mert én majd 28 kilót fogytam. Rendszeresen edzettem, és jelenleg is. Nekem csak a hasamon lógott a bőr, mert az alhas edzéseket hanyagoltam. De nem volt késő beiktatni, mert lassan, de visszahúzódik, feszesedik. Kollagén meg krémek, ilyen olyan praktikák semmitsem érnek. Erre személy szerint rájöttem. Meg a rosszalló emberek véleményét is hamar dobtam, akik azzal rémisztgettek, hogy 40 évessen már így marad. Innen is látszik, hogy egyesek badarságokat dumálnak.
5/9 anonim válasza:
De miért beszélsz magadról ilyen csúnyán? Nem lehet, hogy kellene neked egy pszichomókus is?
6/9 anonim válasza:
Plasztikai úton könnyen leszedik
7/9 anonim válasza:
Leszedik... de heg marad, ami még rondább, mert ha felfedi, akkor olyannak látszik, mintha műtötték volna valamiféle szervi bajra. És minek vagdaltassa magát, ki kell várni az időt, légy türelemmel, hiszen Róma sem egy nap alatt épült fel.
8/9 anonim válasza:
Esetleg házi orvos lehet tudna segíteni, tb-re szoktak plasztikai műtéteket végezni, bár ezeknek szigorú szabályaik vannak.
9/9 anonim válasza:
Semmit. Pózolj a gyerekkel, mostantól háziasszony vagy. Nem kellett volna annyit hízni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!