16 éves vagyok és pushappos melltartót hordok mert nagyon szét áll a mellem de szeretném ha normálisan is az lenne és ne csak melltartóval
Mit tegyek?
2023. júl. 14. 21:38
1/9 anonim válasza:
De ez miért is baj?
2023. júl. 14. 21:48
2/9 anonim válasza:
Pedig az is tök szép.
Meg mondjuk van még jó pár éved, hogy kialakuljon egyfajta végleges formájuk, szóval teljesen felesleges ezen parázni.
2023. júl. 14. 21:58
3/9 anonim válasza:
Senki melle nem néz ki úgy alapból, természetesen mint push-up melltartóban.
Ha szétállás alatt azt érted, hogy nincs az a tipikus összenyomorgatott mély dekoltázsod, akkor az teljesen normális. Ha tényleg távol állnak a melleid az is teljesen normális, ezt kaptad a genetikai lottón.
2023. júl. 14. 22:19
4/9 anonim válasza:
Ne aggódj, a legtöbb nőnek nem áll full egyenesen. Pl nekem a mellem akkora mint egy fél alma, tehát pici (de konkrétan akkora mint egy fél alma) feszes, mégis most fekve szétfolyik xd. Egébként konkrétan milyen tippre gondoltál? Sajnos a testünet nem tudjuk alakítani, ne is költs ilyen hülyeségekre ha találsz valamit a neten. Csak a plasztika az ami valóban változtat, de ahhoz meg túl fiatal vagy.
2023. júl. 14. 23:34
5/9 anonim válasza:
Ne is lepődj meg ezen, #4, gyakorlatilag ez a természetes. Lelapul, szétfolyik, vagy egyenesen lefolyik a törzs két oldalán. De így szép.
2023. júl. 14. 23:43
6/9 anonim válasza:
Miben befolyásolja az életed? Miért zavar?
Tudok segíteni.
2023. júl. 15. 07:13
7/9 Metionin válasza:
A legtöbb nőnek szétáll. Szerintem pont az néz ki hülyén, amikor a melltartóval összenyomják és akkor meg oldalt látszik, hogy nincs ott semmi.
2023. júl. 15. 11:47
8/9 NTBS válasza:
Ez természetes. És a tiéd meg változhat.
2023. júl. 15. 16:15
9/9 anonim válasza:
Kettő dolog tud történni:
- Csak szex esetén lehet nem mindenkinek jön be.
- Ha valaki szeret, akkor neki tetszneni fog úgy, ahogy az van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!