Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért áll szét a mellem?

Réka vagyok kérdése:

Miért áll szét a mellem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és pushappos melltartót hordok mert nagyon szét áll a mellem de szeretném ha normálisan is az lenne és ne csak melltartóval

Mit tegyek?

2023. júl. 14. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De ez miért is baj?
2023. júl. 14. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Pedig az is tök szép.

Meg mondjuk van még jó pár éved, hogy kialakuljon egyfajta végleges formájuk, szóval teljesen felesleges ezen parázni.

2023. júl. 14. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Senki melle nem néz ki úgy alapból, természetesen mint push-up melltartóban.

Ha szétállás alatt azt érted, hogy nincs az a tipikus összenyomorgatott mély dekoltázsod, akkor az teljesen normális. Ha tényleg távol állnak a melleid az is teljesen normális, ezt kaptad a genetikai lottón.

2023. júl. 14. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, a legtöbb nőnek nem áll full egyenesen. Pl nekem a mellem akkora mint egy fél alma, tehát pici (de konkrétan akkora mint egy fél alma) feszes, mégis most fekve szétfolyik xd. Egébként konkrétan milyen tippre gondoltál? Sajnos a testünet nem tudjuk alakítani, ne is költs ilyen hülyeségekre ha találsz valamit a neten. Csak a plasztika az ami valóban változtat, de ahhoz meg túl fiatal vagy.
2023. júl. 14. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Ne is lepődj meg ezen, #4, gyakorlatilag ez a természetes. Lelapul, szétfolyik, vagy egyenesen lefolyik a törzs két oldalán. De így szép.
2023. júl. 14. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Miben befolyásolja az életed? Miért zavar?

Tudok segíteni.

2023. júl. 15. 07:13
 7/9 Metionin ***** válasza:
79%
A legtöbb nőnek szétáll. Szerintem pont az néz ki hülyén, amikor a melltartóval összenyomják és akkor meg oldalt látszik, hogy nincs ott semmi.
2023. júl. 15. 11:47
 8/9 NTBS ***** válasza:
Ez természetes. És a tiéd meg változhat.
2023. júl. 15. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Kettő dolog tud történni:

- Csak szex esetén lehet nem mindenkinek jön be.

- Ha valaki szeret, akkor neki tetszneni fog úgy, ahogy az van.

További sikeres életet!

2023. júl. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!