Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, mit szóltok hozzá hogy...

Nők, mit szóltok hozzá hogy egy férfit szebbnek választottak tőletek Hollandiában?

Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 13:38
 1/10 A kérdező kommentje:
A női szépségversenyről van szó, amit egy transz férfi nyert meg.
2023. júl. 10. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem értek egyet ezen kategórizálással, így nem tekinteném a verseny eredményét szívbemarkolónak (meg amúgy se). Ahogy azzal se értek egyet ha transz férfi női futó vagy úszóversenyen nyer.
2023. júl. 10. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Amíg így néz ki az a férfi nyertes, addig nem féltem a nőiségem.

2023. júl. 10. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
A magyar no de egy fokkal nem jobb :D
2023. júl. 10. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak sima polgár pukkasztás. Ugyan az, mint amikor az Eurovíziós dalfesztivalt conchita wurst nyerte meg. Ha lett volna tőle jobb normál/hagyományos szexualitassal/identitassal, akkor fellazadtak volna, hogy diszkrimináció stb. Az éneklés mondjuk pont nem nemhez/identitashoz kötött, de ha maradunk a szépségversenyeknél, akkor azért egy szrra műtött egyén soha nem lesz szép.
2023. júl. 10. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam aztán biztos nem, mert nem indultam a versenyen. Úgyhogy nem különösebben érdekel. De amúgy nem értem, nemiszervtől függetlenül elég egérke feje van. Alteregoban nála sokkal szebb transzokat látni.
2023. júl. 10. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Ő nem férfi már, hanem nő, ezt választotta. Viszont nem igazán szép, csak szebb egy kicsit az átlagostól.
2023. júl. 10. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztosan be voltak drogozva. Ott minden drog fogyasztása megengedett.
2023. júl. 11. 14:42
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Tőlem nem választott senki szebbet az tuti.
2023. júl. 11. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Nem ebben mérem a nőiességemet.
2023. júl. 17. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!