Mi az, amit biztos magatokkal vinnétek Hollandiába, ha 2 hétre kimennétek? (karácsony is ott lenne)
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 20:51
1/3 anonim válasza:
Én 2 hétre annyi ruhát szoktam vinni, ami nagyjából 4-5 hétre elég. Azért, mert változhat az időjárás, illetve a kedvemtől is függ, hogy mit veszek fel, nem akarnám beosztani, hogy hétfőn ezt, kedden azt, mert csak ez van. Szóval nálam 2-3 bőrönd szokott megtelni, az egyik bőrönd ezek közül cipőkkel és a többi piperével. Kozmetikai szerek, sminkek, hajvasaló, stb. Sok kozmetikumot használok, ezek közül semmit nem szoktam itthon hagyni. Vagy ha valamit itthon felejtek, akkor első utam egy külföldi drogériába vezet.
2/3 anonim válasza:
Sok-sok meleg ruha. Azonkívül minden, amit egy bármilyen másik nyaralásra/utazásra is vinnék, beleértve a fényképezőgépet is.
3/3 anonim válasza:
1. meleg ruhák, cipők, csizmák, táskák
2. kozmetikumok (smink, fogkefe, fogkrém, sampon+balzsam, szappan, dezodor, parfüm, krémek - bár nem biztos, hogy ezeket mind vinném, hiszen ott is meg lehet venni pl a smapont)
3. könyvek, fényképezőgép, telefon, FÜLHALLGATÓ! :D
4. a holland nyelvkönyvem (néha biztosan szükségem lenne rá)
azt hiszem ennyi
asszem mást nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!