Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az, amit biztos magatokkal...

Mi az, amit biztos magatokkal vinnétek Hollandiába, ha 2 hétre kimennétek? (karácsony is ott lenne)

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2 hétre annyi ruhát szoktam vinni, ami nagyjából 4-5 hétre elég. Azért, mert változhat az időjárás, illetve a kedvemtől is függ, hogy mit veszek fel, nem akarnám beosztani, hogy hétfőn ezt, kedden azt, mert csak ez van. Szóval nálam 2-3 bőrönd szokott megtelni, az egyik bőrönd ezek közül cipőkkel és a többi piperével. Kozmetikai szerek, sminkek, hajvasaló, stb. Sok kozmetikumot használok, ezek közül semmit nem szoktam itthon hagyni. Vagy ha valamit itthon felejtek, akkor első utam egy külföldi drogériába vezet.
2012. nov. 19. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok-sok meleg ruha. Azonkívül minden, amit egy bármilyen másik nyaralásra/utazásra is vinnék, beleértve a fényképezőgépet is.
2012. nov. 19. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

1. meleg ruhák, cipők, csizmák, táskák

2. kozmetikumok (smink, fogkefe, fogkrém, sampon+balzsam, szappan, dezodor, parfüm, krémek - bár nem biztos, hogy ezeket mind vinném, hiszen ott is meg lehet venni pl a smapont)

3. könyvek, fényképezőgép, telefon, FÜLHALLGATÓ! :D

4. a holland nyelvkönyvem (néha biztosan szükségem lenne rá)

azt hiszem ennyi

asszem mást nem

2012. nov. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!