Tényleg ilyen olcsóság van Hollandiába? Vagy a csaj csak kamuzik?
2010. jún. 14. 14:43
1/12 anonim válasza:
Jajj már rögtön tudtam, mielőtt rákattintottam, hogy ez a csaj jön elő... XD sztem csak sok pénze van, ennyi..
2/12 A kérdező kommentje:
Előre látod a jövőt vagy mi a szösz?xD
2010. jún. 14. 14:55
3/12 A kérdező kommentje:
Nem,de amúgy kajak végignéztem a videót és 40centért szájfény meg 2.50ért márkás szemhéjpúder és hasonló ilyen árak mindenben.Guess napszemüveg 25euró:-O Ez kamu lehet?Mert ezek tényleg nem drágák.Ilyen itthon miért nincsen?
2010. jún. 14. 14:58
4/12 anonim válasza:
loL:D én is tudtam hogy ez a csaj lesz... a multkor volt egy videója fent itt.
5/12 anonim válasza:
Néztél mostanában tv-t vagy valami?:D nem túl fényes Magyarország jövőképe, sőt nem is volt :D:( , hát kb ezért nincs .
6/12 A kérdező kommentje:
Jaa ezt nem tudtam!Nem szeretném sztárolni,de meglepődtem az árakon.
2010. jún. 14. 15:04
7/12 anonim válasza:
AKCIÓ...itthon is ismert a boltok ezen módszere, amivel megszabadulhat a készleten lévő áruk egy bizonyos részéről...ha megnézted a videót...amit inkább nem minősítenék...:p...minden akciós volt, és egyébként sem drága helyeken vásárolt...a tally szinte egy áron van a drágább kínai boltokkal...a new yorker szintén...a douglas is szokott nagy akciókat csinálni...ez itthon is így van...én is így vásárolok...és nem vagyok eleresztve anyagilag...csak nem rakom fel magam a youtube-ra
8/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig jó lenne ha felraknád,mert én ilyen akciókkal sajnos nem találkoztam sokat.
2010. jún. 14. 15:38
9/12 anonim válasza:
én is tudtam ,hogy ez a csaj lesz.. kb ez a 10. kérdés róla..
10/12 anonim válasza:
Hogyne 10 euróért vett Ed Hardy alsógatyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!