Extrém kis mellű lányok, hogyan barátkoztatok meg a melletek méretével?
Figyelt kérdés
Nem is arra gondolok hogy esetleg a pasiknak nem jön be, hanem amikor egy boltban nem találsz olyan melltartót ami jó rád. Vagy vannak olyan ruhák amik lapos melleken nem mutatnak jól. Ezek még rosszabbul tudnak esni mint az ha valakinek nem tetszik. Hogy lehet rajta túllépni és elfogadni ezt? Nektek mi segített?2023. júl. 8. 13:26
11/24 anonim válasza:
Nekem is A-s. Sose zavart. Ez van, ezt kell szeretni. Oké, hogy 10-ből 1 ruha nem áll jól mellben de 9 viszont igen. Érted... Kiss mellre, kis alakra (XS) még a gyerekosztályon is találok valamit állandóan. Amúgy én Triumphban vásárolok, ott meg vannak kis méretek.
12/24 anonim válasza:
De miért kellene ezen túllépni?
Csinaltasd meg, erre van
Az enyémet csak én látom, sosem lesz pasim, én csak ezért nem csinaltatom meg de amúgy minden nőnek ez a legjobb megoldás
13/24 A kérdező kommentje:
Ha nem félnék tőle megcsináltatnám de nagyon aggódok hogy valami nem jól sikerülne. Úgyhogy inkább megpróbálom elfogadni de nehéz
2023. júl. 8. 20:22
14/24 anonim válasza:
Több millió nőnek meg van csinaltatva
Semmi bajod nem lesz belőle
Nagyon szép a szilikon cici
15/24 anonim válasza:
Nekem B-s és jobban is tetszik magamon, mint egy óriás, attól sok vékony nő is nagydarabnak néz ki. Idegen tárgyakkal a testemben nem tudnék élni, szerintem egyáltalán nem éri meg ebben az esetben a műtét.
16/24 anonim válasza:
Jobban szeretem a kisebbeket mint a B kosártól nagyobbakat. Sokkal előnyösebbek...
Baj ha megnézném?
35f Debrecen
17/24 anonim válasza:
Én még elég fiatal vagyok,és tudom,hogy még nőhet,de mégis van egy olyan érzésem,hogy nem fog...Bár nem olyan kicsi,melltartó van rá,de akkor se szeretem,hogy ilyen.Irigyelem,hogy sok lánynak már ebben a korban nagyobb,csak nekem nem :)egyébként én is azért hordok melltartót,mert szégyelem a mellem...:((
18/24 anonim válasza:
Nekem is nagyon kicsi és zavar, de így is sokaknak tetszek 🤷♀️ persze mind kattos dehát ez van xd
19/24 anonim válasza:
12-es, 14-es nektek elment a eszetek. Csak a 8 általánosos idiótáknak jönnek be a műmellű nők, míg szerintem a lapos mellű nők jobban bejönnek a férfiak többségének mint a nagy mellű nők.
20/24 anonim válasza:
A barátom szeretetével. Mindig mondja hogy milyen szépek és hogy mennyire szereti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!