Hogyan barátkoztál meg azzal, hogy nincs dekoltázsod?
Kérem csak az válaszoljon, akinek ilyen problémája van.
E/F kosaras melleim vannak, de olyan távol ülnek egymástól, hogy nincs dekoltázsom. Nagyon zavar, még a push upos melltartó se segítene (mondjuk nem is gyártanak push upos melltartót a méretemben).
Másnak mi segített megbarátkozni ezzel a katasztrófával? Tudom, hogy nem a világ vége, de nekem emiatt az önbizalmam romokban. Strandra se merek menni miatta. Már a mellnagyobbítás+ korrekción is gondolkodtam.
Nekem sincs kimondottan dekoltázsom, de ezen valahogy sose töprengtem. Nem tudom, sokféle mellek léteznek, és hidd el, a legtöbb ember totál nem ezt nézi, főleg ekkora melleknél. Háton fekve senkinek sincs dekoltázsa, oldalt még a kis A kosárnak is megvan középen a vonal.
Napi szinten meg így legalább nem izzad össze közötte, nem pattogzik ki...stb.
Nekem sincs de megvagyok nélküle.
F.41
Nekem mellem alig van, nemhogy dekoltázsom. Igazából nem kellett vele megbarátkozni, sosem vágytam egyikre sem.
Egyébként a legtöbb nőnek amúgy is távol vannak a mellei, szerintem nem kellene emiatt szoronganod.
nekem sincs, mert csak A kosaram van és nagyon idegesít
E/F kosarat tovább nagyobbítani viszont érdekes ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!