Utálom hogy vastag a szám,vajon mennyit rondíthat az összképen a lányok szemszögéből?
Figyelt kérdés
Mindig is ez volt a gyengém és semmi önbizalmam nem volt soha, emberek közt szorongok mert mindig azt nézem, mindenki jobban néz ki mint én. Nem tudom mivel érdemeltem ki ilyen hülye szájat.
Attól hogy kicsi és vastag a szám, úgy nézek ki mint egy szerencsétlen, komolyan vehetetlen idióta. Mikor covid volt tök kényelmesen éreztem magam a maszk alatt.
Most képet azért nem mutatok, de ha mondani kéne valakit akire hasonlítok, ez a csávesz, csak neki normális méretű a szája
2023. jún. 18. 15:03
2/5 A kérdező kommentje:
Marhára
2023. jún. 18. 15:27
3/5 anonim válasza:
A képen teljesen normális szájak vannak, sőt, egyenesen szépek.
Szerintem egyszerűen nincs még meg a stabil, -vagy objektív énképed, esetleg nincs meg a megfelelő viszonyítási alapod.
5/5 anonim válasza:
Megértem, ezt hívják azt hiszem rosszindulatúan p.csaszájnak. Nőn is röhejes, nemhogy férfin. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!