Mikortól számít nagynak egy mell? Fiúk és lányok szemszögéből?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 16:05
1/10 anonim válasza:
Nekem E kosaras mellem van és néha még a sajátomat is kicsinek látom :"D
2/10 anonim válasza:
Nekem 75B-s, de néha (sportolásnál) még ezt is nagynak érzem. C-set már nem bírnék elviselni.
4/10 anonim válasza:
Nem csak attól lesz nagy valakinek a melle mert kövére, te paraszt...
5/10 anonim válasza:
De egy 45 kilós lányon egy E-s mell sosem tűnik kicsinek. De egy 85 kilóson már simán.
6/10 anonim válasza:
Önértékelési gondok? Amúgy igazad van, nem vagyok 45 kiló, 54, ráadásul rendszeresen mozgok, szóval nem lehet hájasnak nevezni, de egyszerűbb leszólni azt akit nem is láttál még.
7/10 anonim válasza:
Rendben, akkor elnézést, nem hallottam még mell-kép zavarról :") Bár már a 70C is elég nagy, szóval a 70E már a hátfájós kategória, nehéz elképzelni, hogy kicsinek látod néha.
8/10 anonim válasza:
Nekem C kosártól egy átlag méretű emberen. Nekem A/B határán, kicsi, de sportolásnál nem zavar, ez asszem kiegyenlíti :D
9/10 anonim válasza:
vízilabdázom, és 70/B a méretem. nem tudom, hogy honnan kezdődik a nagy, de ez tuti, hogy a kicsi kategória. egyébként meglehet szeretni ezt is :)
10/10 anonim válasza:
Nekem 85E, viszont 192 cm vagyok hozzá, ezért csak C-snek látszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!