Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mell és pénisz miért nem...

Mell és pénisz miért nem növelhető beavatkozásmentesen? Többi lent.

Figyelt kérdés

Minden egyes oldalon, fórumon azt lehet olvasni, hogy a női melleket kizárólag csak műtéti úton lehet növelni. Mell alatti rész átvágása majd a szilikon behelyezése. Mellbimbó körülvágása és azon keresztüli behelyezése. Olvastam olyat is, hogy a köldökön keresztül helyezik fel, hogy minél jobban legyen észrevehetetlen. Bármilyen mód, legyen az külső (akár otthonról is végezhető) megoldás, vagy bármilyen csodapirula ilyen nem ismert vagy átverés.

Pénisznövelésnél viszont igazából semmilyen konkrétat nem olvastam. Maximum itt úgy, hogy akkor valamit adnak és elvesznek. (tartószalag átvágás-->hosszabb,vastagabb-->régihez képest viszont sokkal petyhüdtebb)

Csodapirula itt sem található, viszont csodapumpák, csodanyújtók, csodanyújtási technikák vannak amik szintén nem maradandóak lesznek, hanem csak átmenetiek.

És akkor jön az én agymenetem. 2014-et írunk, orvostudományunk eszméletlenül fejlett, bogyók segítségével eltudják velünk már felejtetni az előző napot is akár viszont nincs olyan amitől nőhetne egy női mell szépen, formásan nagyra, vagy egy férfi hímvessző hosszúra és vastagra?

Ha valóban nincs egyikre sem megoldás akkor tárgytalan, viszont amiket olvasok mindenhol, azok vagy nem hitelesek vagy nem megindokoltak.

Köszönöm a válaszaitok előre is!

2014. szept. 7. 02:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Női mell természetes úton való növelésére az edzés is segítséget nyújthat.

Mellizom gyakorlatokkal növelhető a női mell alatti izmok nagysága, ami akár 2-3 cm-vel is meg tudja emelni az emlők domborulatát. Ám ez az edzés hanyagolásával elernyed és csökken.

[link]

Ehhez elég napi 2-3x 10-15 fekvőtámasz is.

2014. szept. 7. 02:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez hulyeseg, mellre hiaba edz egy no, semmit nem javit rajta maximum kisebb lesz neki. Pl Rubint Reka,.. Vagy mondjuk egy igazan izmos testepito no

[link]

Meg ha mar kepet is linkelsz nezd mar meg legyszivest, hogy fokent mibol all az a noi mell....

2014. szept. 7. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
2014 van, és másik kezet se lehet növeszteni pirulával....
2014. szept. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!