3/13 anonim válasza:
Nem tudom, de ronda és csak azért nagy, mert a tulaja dagadt.
4/13 anonim válasza:
Hát tudod ilyen test mellett pont nem a mell a lényeg... nyilván nagy 90C vagy ilyesmi, mivel durván el vagy hízva. Nem ártana diéta meg mozgás.
5/13 anonim válasza:
Nagyjából C kosaras lehet, de kicsi a kosara annak a bikininek vagy mi az rajtad, azért nyomja össze őket. A hátad nem tudom mekkora lehet, tippre 85-ös. De el is árulod mekkora? Amúgy BIZTOS jól tudod a méreted? A nők nagy része nincs vele tisztában, mi is a pontos mérete.
7/13 anonim válasza:
Most ezt azért kérdezed mert nem tudod a méretet? Vagy mert mutogatni akarod, és azt a választ várod hogy hú de jó a melled?
8/13 A kérdező kommentje:
nem tudom azert kerdezem ti mit gondotok
2014. szept. 3. 14:59
9/13 anonim válasza:
Hát figyelj, így szemre nehéz megmondani, mert eléggé össze is van nyomva a fürdőruha felsőbe, de az a biztos, ha fogod magad, és elmész egy fehérnemű boltba, ott akár kikérheted az eladó véleményét, hogy segítsen neked találni megfelelőt
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!