A te szemszögedből és élethelyzetedből nézve, sikeresnek tartod az Orbán-kormányok teljesítményét?
Egyetértek. Lassan 4000 eurót keresek külföldön és még a legalacsonyabb adókategóriában vagyok, ráadásul a ranglétra alján. Otthon kb 250, ha a lelkemet is eladom szerződésben nagyon max 400 ezres fizuval akarták kiszúrni a szememet.
Szóval köszönöm Orbán papa, nélküled nem ment volna. Jobban motiváltál, mint a szüleim és a tanáraim :3
Hogy pedig a maga szempontjából sikeres-e, azt mondom, igen. Még mindig hatalmon van, ráadásul ennyi vagyont ö̶s̶s̶z̶e̶l̶o̶p̶o̶t̶t̶ tisztességgel megkeresett, hogy életemben nem gondoltam volna. Azt nem mondom, hogy le a kalappal, de a tényt nem tudom elvitatni, hogy nagyon behúzta magának az életet. Ugye amit a nép tolerál.
Szóval szerintem ez egy win-win.
A mi élethelyzetünkben igen, sokat segített az egykulcsos adó és a családi adókedvezmény, összesítve több millióval több maradt meg. Csokot, babavárót nem vettük igénybe, mert már a bevezetés előtt megszülettek a gyerekek.
A fiatalabb kollégámnak már nehezebb a helyzete, neki most túl magasak a lakásárak, és egyedüliként nehezebben boldogul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!