Lapos has jól néz ki lányok?
Figyelt kérdés
Most lehet jönni azzal hogy a macis testalkat meg hasonlók, de azt nem akarom elhinni, hogy egy lapos enyhén kockás has nem jön be nektek lányok.
Nem akarok provokatív lenni, elnézést ha bárkit sért a fenti stílus.
És ha vkinek lapos és kissé kockás hasa van az nem jelent egyből egoizmust és nagyképűséget.
2010. okt. 10. 22:14
1/16 anonim válasza:
nekem bejön a lapos has. és szerintem valamilyen szinten mindenkinek. :) jajj linkeljen már valaki egy képet :)
2/16 anonim válasza:
Ehh, jó lenne, ha nekem is lapos hasam lenne, de nincs...:S (fiú vagyok)
3/16 anonim válasza:
Persze,hogy jól néz ki,aki azt mondja,hogy nem jó az hazudik.:) A kockahas az nem megy ki a divatból.Mondjuk nekem a nagyon kigyúrt se tetszik,hanem a szép kis szálkás test. :))
5/16 anonim válasza:
Nekem nagyon is bejön!!:)
Sőt..nem szeretem a "macis"fiúkat..
Imádom ha egy fiúnak lapos a hasa(Y):))
Semmi de semmi baj nincs ezzel^^
6/16 anonim válasza:
Nekem ez bejön :) Nem feltétlenül kell kocka hassal rendelkeznie minden pasinak.
10/16 anonim válasza:
Nekem nem igazán jön be a macis testalkat, a lapos, szálkásan izmos poci viszont annál inkább. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!