Ma egy plázában a lányok 80%-a magassarkúban volt, már cikinek számít a lapos talpú cipő?
Komolyan mondom olyan kellemetlenül éreztem magam, hogy szinte mindenki 10 cm-es magassarkúban tipegett, cicanacival; én pedig lazultam a kis egyszerű tavaszi lapos talpú cipőmben.
19 éves vagyok, de valahogy a csinosan, de kényelmesen feelinget tartom előnyben. Pedig a velem egy idősek, sőt fiatalabbak is képesek úgy felöltözni nappal, mint ha éjszaka lenne és bulizni mennének.
Most én lennék gáz vagy csak ők akarnak kitűnni?
Dehogyis ciki a lapos. Persze legyél csinos, de attól, hogy nem 10 cm sarkakon billegsz nem vagy cikis. Én pl. szeretem a balerinát, most szerettem meg (pedig évek óta divat, tavaly még fel nem vettem volna) és egy csőgatyával lehetek olyan csinos benne mint egy tűsarkakon pipiskedő libuska.
Bónuszként nekem nem sajog a lábam a laposban, míg neki valószínűleg igen a magasban.
(Hozzáteszem általában magassarkút hordok én is, hangulatfüggő a dolog, hogy mit veszek fel. Nekem is vannak szép magassarkúim, kényelmes és kényelmetlenek is)
1. mindegy, hogy mit veszel fel, a lényeg, hogy TE jól érezd magad benne!
2. attól, hogy valaki magassarkúban jár, még nem liba...
3. nekem nem sajog a lábam a magassarkúban, sőt, szerintem megszokás kérdése az egész, nagyon kényelmes viselet tud lenni. Ha abban jobban éreznéd magad, hát rajta! :)
4. csak mert sokan magassarkúban járnak, még nem tömeglányok, mivel balerinacipőt, sportcipőt, converset stb. kb. ugyanannyian viselnek. :)
19L
Ha a plázás lányokat vesszük alapul: gáz.
Ha meg a normális lányokat: nemgáz.
10:18
de,mindegyik tömeglány.:D
Egyáltalán nem vagy gáz,én is lapos talpúban járok mindig,abban voltam ma a plázában,és büszke voltam rá hogy mindenki megnézett,mert nem magas sarkú a cipőm,nem viselek cicanadrágot,nem börkabát van rajtam,és nem szőke a hajam.:D
Napi hány Converse-vel kapcsolatos kérdés van, hmm?? :)
Sok!
És nem értem miért pontoztatok le, na de nem is fontos. :)
A lényeg, hogy szerintem nem, nem tömeglányok vagyunk, mivel körülnézel és mindenki más, attól, hogy magassarkú vagy épp balerina van rajtad, nem leszel tucat.
Nincs olyan nagy cipőstílusválaszték, szóval... :p
16:35-ös vagyok
Ja igazad van.Nem a lány a tömegcucc,csak a cipő.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!