Escentric molecules - molecule 02 dilemma.? Többi lent ..
Már nagyon régóta szemezek az Escentric Molecules - Molecule 02-vel, viszont nagy dilemmában vagyok a megvételével az ára és a koncepciója miatt így együtt. Hiszen valljuk be nem pont úgy működik mint a legtöbb parfüm.
Ez volt az az illat amit rengetegszer éreztem az utcán, boltban másokon és mindig felkaptam a fejem rá hogy úristen ez eszméletlen jó. Volt alkalmam megkérdezni hogy mi ez, ez volt kb másfél éve, és azóta tesztelgetem magamon.
Illatmentes testápolót szoktam kenni mielőtt felfújom, mert száraz bőrtípusom van. Valahogy azt érzem hogy rajtam olyan későn indul be ez az illat mert utána sokáig nem érzem magamon vagy csak néha néha, viszont a ruháimon, ékszereimen nagyon sokáig, akár hetekig is érzem, papírcsíkon is napokig. Jó pár óra eltelik mire elkezdem magamon érezni nem durván, de sűrűbben amikor mondjuk gyorsabban mozdulok, és utána 1-2 nap múlva is megüti az orromat.
Amikor másokon érzem eszméletlen nagy hatósugara van, viszont magamon nyilván másképp érzékelem .
Utána olvastam hogy egy idő után orrvakok leszünk a saját parfümünkre, viszont ez nem jelenti azt hogy nem érzik mások, továbbá ha nem érezzük magunkon a parfümünket az azt is jelenti hogy jól illik a saját kémiánkhoz.
Párom is meg szokta jegyezni 1-2 nap múlva hogy érzi rajtam, pedig neki nincs jó szaglása.
Mit gondoltok? Ezek alapján érdemes lenne beszereznem? Vajon hasonló nagyobb hatósugárral érezhetik rajtam mint én másokon?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!