Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfi "veszkó" csizma dilemma?

Férfi "veszkó" csizma dilemma?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Véleménykéréssel fordulok hozzátok.

életemben először vásároltam magamnak egy bokacsizmát. Neten rendeltem ebayről, mert itthon nagyon tompa az orruk a férfi csizmáknak!

A problémám viszont... Eddig mindig elegáns félcipőket hordtam. mivel nem vagyok irodista, így szerettem volna kicsit extravagánsabb cipőt, mert szeretem a western stílust...

Itt ért a tragédia, mikor megláttam a cipőt, elsőre nekem kinézetre egy nagyon nőies, magas sarkú cipőt láttam ebben a férfi cipőben.

A hiba lehet bennem van, mivel nem volt még ilyen bokacsizmám, és megkérdeztem pár embert, Ő szerintük ezek ilyenek, és ezeknek mind magas a sarkuk, viszont ennek 4 cm, és így 191 cm vagyok vele.

Kicsit tranvesztitás a csizma, és evégett rosszul érzem magam, mivel teljesen hetero vagyok, és nem szeretném ha ilyet kitalálnának, mert magyarországon az emberek mentalizmusa káosz...

A csizma nagyon feltűnő ezért is fontos, hogy Én lihegem túl, vagy minden csizmának ennyire magas a sarka? Mit gondoltok?

Bocsi a kissé értelmetlen kérdésért, de jelenleg máshol véleményt kérni nem tudtam, a barátaimét nem kérem ki, mert úgyis valami hülyeséget mondanának rá vagy kiröhögnének...

A "rajos jellegegű" válaszokat kérlek mellőzétek, mert eddig bármilyen elegáns cipőt vettem fel, arra mindig rámondták ezt, pedig távol áll tőlem az ilyesfajta viselkedési és öltözködési mód

Így kérem főleg olyanok válaszoljanak, akik benne vannak ebbe a témakörbe, és nem converse-t hordanak.

köszönöm

[link]

[link]

2014. júl. 23. 14:22
 1/8 A kérdező kommentje:

esetleg ehhez hasonló csizmadíszek feldobnák?:

[link]

2014. júl. 23. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi bajod a sarok magasságával, szerintem kosher, hiszen western csizma. A lábfeje elég keskeny és hosszúkás, szerintem az "nőiesíti", bár nem tudom ez mennyire ront az összhatásodon/maszkulinitásodon, ha felveszed. (nem mindegy, hogy 60 kiló vagy vagy 110.) A csizmadísz kívánkozik rá, így kissé csupasz, de azt nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon körültekintően válassz, különben a végeredmény stricis lehet. (21L)
2014. júl. 23. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:

A csizmadíszes képen is "magassarkú" a csizma, nyilván mert ezt lovagláshoz hordták/hordják, és praktikusan be tudnád akasztani a sarkát a kengyelvasba.

Egy ekkorka képből viszont nem derül ki hogy milyen stílust szeretnél elérni, mivel vennéd fel és hogy az ezzel a csizmával mennyire sikerülne...

2014. júl. 23. 14:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor kezdeném. Először is nem az a tipikus motoros 120 kilós vagyok. Csak 21 éves vagyok inkább vékonyabb alkat, viszont nem ez az emos vasalthajú típus.

Rocker vagyok, ezért is szerettem volna valami extrémebb öltözetet.

Eddig sima hegyes félcipőt hordtam, meg ahogy a képen látszik bőrhatású fekete nadrágot.

Most szeretném ezt a veszkó csizmát hordani, hozzá vennék egy sima kék színű mintázatlan farmert, felülre meg talán ősszel egy klasszikus motoros bőrdzsekit... Viszont az ingről nem mondok le, pólót utálom.

Talán így nem gondolnak valami "kitartottnak", mert amúgy az alap (vagyis én) eléggé inkább modell típusnak nézhető, magas vékony vagyok és a vonásaim is finomak, ezért is szeretnék kicsit öltözettel változtatni ezen.

PLusz még szoktam hordani nadrágláncot is.

Talán így már gondolhatják rólam, hogy nem valami milliomos csemete vagyok, vagy valami egyetemista modell jelölt....

A bakancs kopott farmer együttes póló nálam nem játszik, szerintem ez nem rockeres, csak sokan azt hiszik...

2014. júl. 23. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Először ezt szerettem volna megvásárolni

[link]

Csak erre jött volna megint a válasz hogy micsoda elegáns cipő, tökéletes egy esküvőre vagy tárgyalásra...

Sajnos hiába fakad belülről a rock, ha felhozod hogy ezt szereted, és arra azt a választ kapod, hogy ne nevettess, te soha nem hallgattál még rockot az életedben, biztos valami modern zenét hallgatsz, vagy klasszikust.... ez nem jó érzés...

De ezért nem fogok "hajléktalan" stílust felvenni, mert távol áll tőlem !

Persze csillogó zakót sem hordok, meg győzike inget rózsafűzérrel... mert utálom ezt az öltözködést.

Egy aranyközéputat szeretnék. Kb ennyi.

2014. júl. 23. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez ilyen piperkőc álwesco csizmának tűnik. Az igazi wesco ilyen: [link]

Egy linedancer

2014. júl. 23. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Egyébként a csizmapánt csak dísznek szolgál, vagy ha jól meghúzza az ember akkor a lábat is megszorítja a csizmához?

Sok helyen láttam hogy bele van építve a csizmába és lehet különféle fokozatokat állítani rajta

2014. júl. 23. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként az általad linkelt csizmát nem merném felvenni hétköznapra, túl brutál meg "kicsit meleg" szerintem még télen is
2014. júl. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!