Undorító, ha a vastag vádlira kissé rászorul a csizma szára?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 19:33
1/6 anonim válasza:
igen ezért nem kell hordani hosszuszárú csizmát annak akinek vastag a vádlija.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az néz ki baromi hülyén ha eláll a csizmaszár. Igenis feszüljön.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne feszüljön mert undorító, de az se szép ha lötyög benne az ember lába.
4/6 anonim válasza:
Nem undorító. Addig oké amíg nem szorít és kényelmes.
Nekem vékony lábam van, nagyon sokáig kerestem olyat ami nem áll el. És amit végre találtam, az szinte végig tapad.
5/6 A kérdező kommentje:
hát nekem éppen hogy jó, ha eggyel nagyobb méretet vettem volna az már nagy lett volna a lábamra. Viszont a vádlim...hát az elég széles, ugyhogy kicsit olyan hatást kelt, mintha odaszoritaná és csak betuszkoltam bele a lábam. De mondom mégegyszer, hogy még akár 2 ujjam is befér. Viszont sok megjegyzést kaptam, hogy csúnya, mint a kötözött sonka...szóval elbizonytalanodtam....meg látom itt is eloszlik a vélemény...de ha már megvettem...egye fene
2014. jan. 27. 16:12
6/6 anonim válasza:
Nem undorító, ha meg még 2 ujjad odafér, kizárt hogy kötözött sonka lenne. Ha kényelmes, ne foglalkozz velük, hordd csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!