Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk és Lányok! Szerintetek,...

Fiúk és Lányok! Szerintetek, hogy állna egy lányon a lent leírt frizura? 16/l

Figyelt kérdés

Jelenleg kb 10 centi hiányzik ahhoz, hogy a mustármag szőke hajam a derekamig érjen. Évek óta növesztem, de már unom és ha nem százszor, akkor egyszer sem jutott eszembe hajvágás, amit holnapután meg is fogok valósítani.

A következőt képzeltem el:

Néhány centivel nyak alá ér, viszont a bal oldalon elől nem méterekkel, de hosszabb lenne, míg a másikon úgymond egyenes, mintha egyszerűen, simán levágták. Ó és az egész kicsit tépetten, nem egyenesen kérném.

Bónusz kérdés: Hogy nézne ki benne, bal oldalon a hosszabb résznél egyetlen egy barack vagy púderrózsaszínű csík? Sosem festettem be semmivel a hajamat, mindig természetesen hagytam, teljesen befesteni sosem akartam, de most valahogy kipróbálnám ezt az egyetlen egy csíkot. A ruhatáram általában fiatalos és nőies között van, és legtöbb rucim világos. A Hófehérkéhez hasonlóan piros arcomon kívül a bőröm többi része átlagnál világosabb, vagy fehérebb, ha mindenki mást akarok idézni.

Szerintetek, ha nem írtam le túl bénán, nagyon hülyén nézne ki, vagy esetleg pont az ellenkezője? Apámnak az a véleménye, hogy pocsék + szájhúzás. Tudom, hogy hülyeség, de ezzel az újítással saját magamat is újítani szeretném, mondhatni egy új kezdetet amit a hajammal kezdenék el - és nem, véletlenül sem a számomra ismeretlen szerelmi csalódás miatt, még mielőtt jönne valaki azzal, hogy akkor akarják nagyon megújítani magukat a lányok.

2018. jún. 5. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az ötlet, mintha megunta volna a fodrász a vágás közepén, de a te hajad, neked kell viselni. A hosszabb csík könnyen hozzáigazítható a többihez ha mégsem tetszene. Szóval próbáld ki, megnézed hogy áll, ha meg nem jön be helyben ki is javítja a fodrász. A csíkot is tesztelheted hajkrétával és utána mehet élesben is.
2018. jún. 5. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem van pár ismerősöm/kollégám akiknek ilyen. Csak nincs benne színes csík. Mostanság elterjedt az asszimmetrikus frizura, van akinek jól áll de sokat kell vele pepecselni mert csak beállítva szép.
2018. jún. 6. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!