Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Harisnya dilemma, érdekeljen...

Harisnya dilemma, érdekeljen ki mit gondol?

Figyelt kérdés
Én olyan típusú vagyok, akinek fontos, hogy harisnya legyen passzosan a lábán, tehát nem a kinézete a fontos, hanem, hogy feszesen a lábamon legyen. De ugye ilyenkor meleg van és furcsán néznek rám, de zavar hogy megbámulnak, de már kérdezték is, nincs e melegem? Általában 40 denest hordok, ami nem áttetsző. Van más is így, mit tanácsoltok?

2015. szept. 2. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
És miért kell harisnyát hordanod mindig?
2015. szept. 2. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem kell, leírtam, így jó a lábaimnak, nem szeretek anélkül lenni, de utcán sem szeretem mutogatni anélkül a lábaimat. És a szorító hatás miatt serkenti a vérkeringést, ami a sok ülő munka miatt jó is.
2015. szept. 2. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor ne foglalkozz másokkal.

Egyébként nem értem, miért bámulnak. Sok olyan munkahely vagy esemény van, ahol 40 fokban is kötelező a harisnya meg a zárt cipő, vagy ha nem is kötelező, de nem illik anélkül megjelenni. Szóval ne foglalkozz velük. Ha neked így kényelmes, akkor így járj. Esetleg próbálhatsz vékonyabbat.

2015. szept. 2. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek joga van 40 fokban 40 denes harisnyát felvenni és mindenkinek joga van ezt megbámulni.
2015. szept. 2. 14:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a tanácsot, szerencsére nem nagyon vagyok napon, légkondi van otthon és a munkahelyemen is, persze nyaralni nem harisnyában megyek.
2015. szept. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!