Hogyan érjem el azt, hogy ne érdekeljen a szemkarika?
Én 14/L vagyok,és van szemkarikám.Nem csak bemesélem magamnak,tényleg van.Sőt,a szemem alatt nevető ráncok is vannak.
A nevető ráncok nem zavarnak,mert ettől mindig úgy nézek ki,mint aki mosolyog.A szemkarikák zavartak,de azt mondtam magamnak,hogy én így vagyok egyedi.Ezt akkor is csináltam,mikor rájöttem,hogy hiába napozok,az én bőröm örökre nagyon világos,szinte fehér marad.
Próbáld meg elfogadni magad,mert biztos szép vagy akkor is,ha van szemkarikád,de ha nem sikerül,használj szemkarika eltűntető korrektort.
Egy magasabb párna állítólag segít a bajon. Próbáld ki aludj magasabb párnán.
Azért írom, hogy állítólag, mert nekem nincs szemkarikám, szóval csak arról tudok nyilatkozni, hogy nekem ezt mondták, de letesztelni nem tudom.
Nekem van,egy sötétlila átok semmilyen korrektor,alapozó nem tünteti el,olyan vagyok ,mint egy pandamaci:(
Különben nekem is volt olyan időszakom,amikor állandóan a hibákat kerestem,szerencsére mostanra elmúlt,már azt is meglátom,ami szép rajtam.
Sminkelsz?
Ha igen,húzz egy erőteljesebb vonalat a szempilláid tövébe,aztán szempillaspirál,akkor arra terelődik a hangsúly és nem lesznek olyan feltűnőek a táskák.Alul szerintem ne fesd,még jobban fáradtnak mutat.
Egyébként narancsbőröm is van.Alapítunk klubot?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!