Hogyan itéled meg a saját külsődet?
A kérdező szavazást indított:
28 szavazat
Én csúnyának tartom magam. Sokszor mások is mondták már, de én nem emiatt gondolom, egyszerűen nem tetszik amit a tükörben látok. Pár éve kövér és csúnya voltam. Legalább az egyik problémát sikerült megoldani😂 A szép archoz sajnos plasztika kéne, amire nincs pénzem, szóval maradok ronda.
2023. ápr. 11. 16:35
Gyakran naponta máshogy. Egyszer azt gondolom, hogy viszonylag rendben vagyok, míg a következő nap kifejezetten okádék a külsőm.
2023. ápr. 11. 16:40
Átlagosnál jobb megjelenésű nő vagyok. Legalábbis ahhoz az átlaghoz mérve, amit az utcán nap mint nap látok, testileg elég kevés korombeli közelít meg de sok fiatalabb is eléggé rottyon van hozzám képest. Rohadt sokat sportolok és ez látszik. Arcra nem vagyok szépségideál, inkább karakteres a fejem ami vagy nagyon tetszik valakinek vagy egyáltalán nem. Összességében szerintem jól nézek ki de nem sok közöm van a mostani szépségideálokhoz, ezért a szépet sem jelölöm be.
2023. ápr. 11. 16:44
Nagyon sok múlik a viszonyitason.
Engem valaki szépnek lát, más meg csunyanak. Mondjuk utóbbi a ritkább szerencsére.
Én úgy gondolom, hogy átlag felett vagyok(a szokásos 1-10-ig tartó skálán inkább egy 7-es körülire tippelem magam), de azért vannak tőlem szebbek is nyilván. Kicsit amolyan klasszikus szépségnek mondanám magamat. Az ilyen-olyan töltikézések távol allnak tőlem meg a mű dolgok(értem ez alatt az elsősorban igénytelen műszempillat, mukormot és póthajat), de ugyanakkor átlagos a testalkatom és igyekszem csinosan öltözködni.
2023. ápr. 11. 17:03
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi szavazatokat, és kommenteket.
2023. ápr. 13. 12:33
Olyan vagyok, mint egy káprázatos unikornisboglárka, amely úgy repül át az őszinte pacsulifelhők felett, hogy az összes varázslatos szivárványmanó szeme elkerekedik a csodálattól.
2023. ápr. 13. 12:36
Teljesen átlagos vagyok, de attól még szép.
2023. ápr. 16. 08:37
7# Ez rövid és gyönyörű valasz! 🦄👑
2023. ápr. 17. 00:40
Nem tartom magam szépnek. Csúnyának se.
Valahogy úgy vagyok vele, napszakonként változik az önbizalmammal együtt. Hol több (ez a gyakoribb 😉😛🥲) hol kevesebb az önbizalmam. Ezzel együtt megfelelő alapvetésektől eltekintve érzem magam szebbnek (gyakrabban) , csúnyábbnak (ritkábban). Ha sikeres vagyok (pl.) a munkámban akkor magasabb szintre lép a pozitív énképem. Amikor szembesülök a negatív valósággal, azt nehezen élem meg, de hamar túljutok rajta.
2023. ápr. 17. 00:49
Kapcsolódó kérdések: