Sajnálom elkölteni a saját pénzemet,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na szóval.. példák (nem az összes) tavaly nyáron akartam venni egy új gamer PC-t , le is lett rendezve.. Már csak el kellett volna érte menni a boltba,és nyilván,kifizetni. (500k) De meggondoltam magam amit azóta is bánok. Most meg pl tönkre ment a monitorom,vettem egy újat elég drágán,de vissza vittem a boltba hogy visszakapjam a pénzem..Most meg itt vagyok monitor nélkül..Kb nem tudok semmit csinálni. Minden régi cuccomat a szüleim vettek nekem. Amúgy dolgozok,tehát saját pénz mielőtt elkezdene valaki oltogatni. Ha mind ezeket amiket felsoroltam más fizette volna ki (szüleim, nyilván) akkor semmi bajom nem lenne... Az ég világon. Mit csináljak? Elmegy az életem és nem tudom élvezni, mert ilyen vagyok. Hogy változzak meg,mit csináljak? 22/F2023. febr. 12. 16:18
1/4 anonim válasza:
Gondolj arra hogy annyira nagy az infláció hogy ha ilyen hosszú használatú targyakba fekteted, az befektetés és jobban jársz vele, mint ha csak állni hagynád a penzedet. Én konkrétan 2 laptopot is megvettem az infláció miatt kicsit hamarabb mint terveztem, és próbálok minden nagyobb kiadást minél gyorsabban letudni.
2/4 anonim válasza:
A pénz arra van, hogy elköltsék.
3/4 anonim válasza:
Azért ennyire ne legyél fillérbaszó, mert a csajoknak ez nagyon nem szimpatikus hozzáállás. Ráadásul minek dolgozol, ha utána sajnálod elkölteni a pénzt? Mire spórolsz? Mert ha pl lakásra, akkor ok, megértem, de akkor is lehetne költeni szükséges dolgokra, mint pl monitor, amit mással nem tudsz pótolni..
4/4 anonim válasza:
A pénz önmagában semmit sem ér, csak, ha elköltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!