Mitől függ, mennyire tartós/erős egy parfüm illata?
Sziasztok!
Még mindig nem találtam meg a számomra tökéletes parfümöt, amire eddig rájöttem, hogy nem szeretem az édes illatokat, inkább a melegebb, fás/virágos finomságokat kedvelem.
Kaptam egy Zara parfümöt, ami most ennek nagyjából megfelel és jól is áll nekem, de az a bajom, hogy nem lengi be körülöttem úgy a teret vagy nem is tudom..
Van egy ismerősöm, annyira csodálatos finom parfüm illata van egész nap és nem tudom, hogy ez mitől függ? Mármint csak drága parfümök képesek azt a hatást hozni?
Konkrétan arra gondolok, hogy bemegy valahova és már érezni abban a térben, de nem túl erősen. Buszon is van hogy felszáll valaki és máris érzem a kellemes illatot.
Vagy van erre bármi praktika? Illetve ha ismertek olyan parfümöt, ami nagyon tartós és hasonló illatjegyekkel ír (meleg, fás virágos illat) ne tartsátok magatokban! :D köszi
Nemcsak az árától függ. Nekem van egy kedvenc drága parfümöm. És mégsem olyan tartós. Nagyon kis lágy, finom, púderes, könnyű illata van.
Ami markánsabb illat, az szerintem tartósabb is. Pl. egy tömény, édeskés illat.
Egyébként te sose fogod magadon mindig érezni, mert hozzászoksz. Attól még lehet, hogy mások érzik rajtad. Úgyhogy nem kell túlzásba esni. Az sem jó, ha annyira körbeleng az illat, hogy mindenkinek azt kell szagolgatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!