Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire van tartós illata az...

Mennyire van tartós illata az Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum-nek, illetve a Paco Rabanne 1 million-ek?

Figyelt kérdés
Páromnak lenne ajándékba,de sajnos nem tudom melyik a tartósabb és intenzívebb illatú. A párom évek óta Versace-t használ,régebben volt neki a 1 million,de nem nagyon emlékszem már rá

2022. febr. 1. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Az 1 M pokolian elcsépelt, minden suttyó viseli. És túl erős.
2022. febr. 1. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Sztem ebbol az YSL illatbol van Intense valtozat is, mindenesetre erosen borkemia fuggo. Alapvetoen az YSL illatok szerintem eleg tartosak.

1 milliont pedig felejtsd el, diszko suttyok parfumje 2015 ota :D

2022. febr. 1. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezekből az EDP sem túl tartós 4-5 óra.
2022. febr. 2. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:

One milliont felejtsd el

Egy kiégett tucat illat lett

2022. febr. 2. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A One million nekem a kedvencem volt, de mára tényleg elcsépelt lett, bármennyire jó illat is volt. Tele van a piac olcsó hamisítványokkal, egy buliban mindig több emberen érzem.

Megjelent a parfüm változata is, az kicsit másabb, de attól meg kb kiszédülni. Viszont ruhán nagyon brutálisan sokáig érzik.

Ha nagyon tartós, intenzív illstot akarsz, ami ruhán is érzik napokig, akkor a Versace Eros Flame jó választás. Őszi, téli illat inkább, de nagyon kellemes, nem tucat.

2022. febr. 2. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!