Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen illata van az ambroxannak?

Milyen illata van az ambroxannak?

Figyelt kérdés
A dior sauvage parfümöt néztem ki magamnak, de még nem volt alkalmam megszagolni? Ugye ebbe van ambroxan. Annak milyen illata van? Hogy kéne elképzelni? És aki már szagolta a dior sauvage-t, az le tudná írni hogy milyen illata van? Van benne egy kis édeskés beütés? Nem szeretem a nagyon szúrós férfi parfümöket, inkább az édesebbeket.

2021. júl. 11. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Soha ne vegyel dragabb (>20k) parfumot anelkul, hogy megszagoltad volna, es a borodon tesztelted volna egy napon at. Mar ha nem akarod utana kidobni, vagy fillerekeret arulni. En egy, ennel kb 5x dragabb, best seller parfumot probaltam, utalom az illatat, szoval ez nagyon szubjektiv dolog, amit sokan kedvelnek, lehet, hogy te utalni fogod, vagy a borodon teljesen maskent erzodik.
2021. júl. 11. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, így jártam egy hugo boss bottled intense-l. Mindenhol azt írják hogy az egyik legjobb férfi parfüm, és a tartóssága is nagyon szar, és az illata sem tetszik. Mindenképp megszagolom, csak gondoltam kiírok addig egy kérdést.
2021. júl. 11. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy igazán semmire sem hasonlít, emiatt is érdemes tesztelni.

Alapvetően crowd pleaser, de ugye a Boss Bottled is az, és mégsem tetszett.

2021. júl. 11. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!