Lányok, Hölgyek! Tudnátok olyan parfümöt ajánlani, aminek tartós az illata?
Nagyon szeretnék olyan virág vagy keleties illatú parfümöt, ami nem illan el 1 óra múlva. Mit tudnátok ajánlani, úgy kb. max. 25 ezer Forintig? Tudom, mindenki bőrén máshogy jönnek elő az illatok, de jó lenne mégis egy kis segítség.
Köszi előre is.
Habár a virágos és a keleties kategória is elég tág fogalom, itt van néhány:
- Lancôme - Hypnose
- Giorgio Armani - Sí
- Giorgio Armani - Sí Fiori
- Giorgio Armani - Acqua di Gioia
- Thierry Mugler - Alien
- Thierry Mugler - Alien Essence Absolue
- Thierry Mugler - Angel Muse
- Juicy Couture - Couture Couture
- Juicy Couture - Juicy Couture
- Victoria’s Secret - Angel Gold
- Dior - Poison Girl
- Dior - Miss Dior Absolutely Blooming
- Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
- Lolita Lempicka - Eau de Minuit
- Viktor&Rolf - Flowerbomb
- Guerlain - Mon Guerlain
- Guerlain - Mon Guerlain Bloom Of Rose
Kedves 6-os, nagyon köszönöm! Esetleg te használtad valamelyiket?
Ha igen, mennyire tartós illat?
A legnagyobb százalékát használtam már, mind tartós, illetve extrém tartós. Azért az Armani, Dior, Guerlain, Lancôme erős, és jó minőséget gyártó márkák.
Főleg a Mugler illatok. Azokhoz valóban amputáció kell, ha az ember el akarja távolítani magáról 😅, persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy mind közül ennek a márkának vannak a legmegosztóbb illatai. Vagy telitalálat az illetőn, vagy közveszélyes és penetráns, - középút nemigen létezik, ezért mindenképpen ki kell próbálni.
Persze, úgy próbáltam összeválogatni a listát, hogy többé-kevésbé megfeleljen a virágos, illetve keleties kategóriának, amilyet keresel.
Egyébként a tisztán virágos illatok nem igazán a zsánereim (azért van benne pár kedvenc, pl. a Sí).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!