Melyk parfümnek van erős, tartós illata amit érdemes beszerezni?
Douglasból beszerezhető eredeti parfümök érdekelnek, virágos,èdes illat :)
Olyat keresek ami hosszan tartós marad a bőrön,ruhákon is.
Giorgio Armani Si,Yves Saint Laurent Mon Paris volt eddig,de egyik sem vált be,illatra tökéletes is lenne de tartósság kb 1óra :(
Gucci homme made to measure
Gucci Guilty Pour Homme (több verzó is)
Saját magadon mindent rövid ideig érzel. Én azt tapasztaltam, hogy ha tartósan használok egy parfümöt, egy idő után beissza magát mindenhova. Ez az egyik. A másik, hogy magadon semmit sem érzel tartósan, mert "elfárad" az orrod.
A harmadik, hogy egy parfümnek általában 3 illata van. Van az első benyomás, amikor fújsz belőle. Ez általában intenzív, akár tolakodó is lehet. 1-2 óra elteltével a nagyon erős illat elillan, lesz egy kevésbé intenzív, de határozottan érezhető kombináció. Több óra utàn pedig már csak a 3 fő illat marad meg. Ez az, amit enyhén, de egész nap lehet érezni.
Én úgy választottam új illatot, hogy a próbacsíkra fújtam, és betettem a táskámba. Mèg 1 hét múlva is kellemes illata volt a táskámnak. Ez egyébként a Dior Pure Poison volt. Édeskés, kicsit virágos, de nem tolakodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!