Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Idősödő nők és férfiak akik...

Idősödő nők és férfiak akik fitness mániások azok valójában nem tudják elfogadni az öregedést?

Figyelt kérdés

Akik még 50 évesen is nézegetik magukat a tükörben meg folyton az egészségükkel foglalkoznak, meg hogy mennyire izmosak azok végülis nem tudják elfogadni hogy megöregszenek és megbetegszenek, és hogy nem fognak fiatalok maradni.

Persze ezt azzal leplezik hogy ő csak egészséges akar maradni, mert hogy az milyen fontos.

De igazából csak még magányosabbak lesznek mert nem illenek már be a korabeliek közé akik igenis öregek és betegek, de a fiatalok közé sem hiszen nem tagadhatod le hogy nem 20 éves vagy hanem 50.

Valójában ez a fitness és edzés 50 évesen az ami inkább fura mint az élet rendje hogy 50-60 körül már fogadd ek hogy igenis lejárt az idő és beteg leszel és öreg.

Ők miért nem tudják ezt feldolgozni?

2023. márc. 5. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sztem ertheto, ha vki minel tovabb jol akar kinezni.. eros es fitt lenni. En tuti edzek mig elek. Ha meg mar nem tudnek az ugy nem is elet..
2023. márc. 6. 10:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze ahhoz, hoyg nem tudják elfogadni az oregedést. Csak tudod, nagyon nem mindegy, HOGYAN öregszik valaki, ül a fotelban, nem csinál semmit, csak várja, mikor hal meg végre, VAGY tesz valamit azért, hogy ne egy zsák krumpli szintjén legyen, hanem emberi méltósággal tudja eltölteni élete hátralévö 25-35 évét, ugyanis ma nem ritka a 75-85 éves ember sem.
2023. márc. 6. 11:01
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

"fogadd ek hogy igenis lejárt az idő és beteg leszel és öreg"

De pont az a lényeg, hogy nem kell 50-60 évesen betegnek lenni. Ez olyan, mintha azt mondanád, úgyis kihullik a fogad 60 éves korodra, minek mosni.

2023. márc. 6. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 30-as vagyok, és nagyon örülök annak, ha egy idősebb ember nem "fogadja ezt el".

Ma már 50eseket látok futni, biciklizni itt környékünkön. Sporttal normális étrenddel simán lehetne normális életét élni 60 felett is.

Szerintem pont az szánalmas, amikor már vki 50 elhízottan öreges ruhákban jajgat h mindene fáj.

2023. márc. 6. 15:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki beteg és öreg lesz egyszer, te is. Ezzel a hozzáállással az egész élet felesleges hűhónak tekinthető, a vége úgyis ugyanaz lesz. Most az, hogy valakinek van mondjuk 20 év előnye, igazából tök mindegy.
2023. márc. 6. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 éves voltam mikor elkezdtem rendszeresen foglalkozni a testépítéssel, most vagyok 46 éves.

Nem hinném hogy az öregedéstől való félelem motivált volna, ez nálam már elhivatottság.

Véleményem szerint egy férfi legyen izmos kidolgozott még öregebb kiadásban is, ez nem attól függ hogy fiatal vagyok, akkor edzek, ha öregszem, akkor meg legyek igénytelen.

De nyilván te jobban tudod ezt kérdező a húszon akárhány éveddel..

2023. márc. 7. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!