Van arra esély, hogy 3 millió beoltott után kinyitnak az edzőtermek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 15:18
1/16 anonim válasza:
Elméletileg 19.-én, de itt már semmisem biztos, amíg ezek az emberek mondják meg a dolgokat , még az utolsó utáni pillanatban is változhat bármi :D
2/16 anonim válasza:
Azt már bőven elértük, mégsem nyitottak ki - az éttermekkel, szállodákkal, színházakkal, mozikkal egyetemben.
Majd csak júniusban fognak kinyitni, mikor meglesz az 5 millió beoltott, és a vírus is alábbhagy.
3/16 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy 4 milliónál nyitnak a szállodák, éttermek, meg minden? 😉
4/16 anonim válasza:
Legkésőbb holnap kiderül. Örülnék neki!
5/16 A kérdező kommentje:
Amit most bejelentettek valaki leszűrt valamit? Se eleje se vége nem volt.. szerintem.
2021. ápr. 14. 16:26
6/16 anonim válasza:
Csak a teraszok nyitnak majd ki
Edzőtermekről semmi hír
7/16 A kérdező kommentje:
Teljesen logikus...
2021. ápr. 14. 18:18
8/16 anonim válasza:
Nincs, vannak ennél lényegesen fontosabb dolgok is. Aki testképzavaros, emelgessen otthon homokzsákokat.
9/16 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Csak ez olyan dolog, hogy valakinek a hobbiját vágták el.
2021. ápr. 15. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!