Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Idősödő nők és férfiak akik...

Idősödő nők és férfiak akik fitness mániások azok valójában nem tudják elfogadni az öregedést?

Figyelt kérdés

Akik még 50 évesen is nézegetik magukat a tükörben meg folyton az egészségükkel foglalkoznak, meg hogy mennyire izmosak azok végülis nem tudják elfogadni hogy megöregszenek és megbetegszenek, és hogy nem fognak fiatalok maradni.

Persze ezt azzal leplezik hogy ő csak egészséges akar maradni, mert hogy az milyen fontos.

De igazából csak még magányosabbak lesznek mert nem illenek már be a korabeliek közé akik igenis öregek és betegek, de a fiatalok közé sem hiszen nem tagadhatod le hogy nem 20 éves vagy hanem 50.

Valójában ez a fitness és edzés 50 évesen az ami inkább fura mint az élet rendje hogy 50-60 körül már fogadd ek hogy igenis lejárt az idő és beteg leszel és öreg.

Ők miért nem tudják ezt feldolgozni?

2023. márc. 5. 14:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, én elfogadom, hogy te 50 felett (majd) a halált várod, de engedtessék meg nekem, hogy én 48 évesen is sportoljak és ami még maradt, azt minőségi módon éljem meg/le.

Ha hiszed, ha nem nem azért edzek, mert nem akarok megöregedni, hanem azért, mert úgy szeretnék, hogy tudjam megtettem, ami tőlem telik azért, hogy minél tovább -fizikailag és mentális értelemben is- ép személyiség maradjak önmagam örömére és mások hasznára.

2023. márc. 5. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 50 évesen már a koporsóra gyűjtök. Nem, inkább csak az urnára, az olcsóbb.
2023. márc. 5. 14:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"De igazából csak még magányosabbak lesznek mert nem illenek már be a korabeliek közé akik igenis öregek és betegek"

Mit is akarsz mondani tulajdonképpen?

2023. márc. 5. 14:42
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Remélem, holnap még eljutok az SZTK-ba a vizeletemmel.

51/N

2023. márc. 5. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező eltűnt. Provokatív, trollkérdés.
2023. márc. 5. 14:53
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezö: majdnem 70 vagyok és még nem fogadtam el, hogy öreg és beteg leszek, hanem teszek az egészségemért. Cserébe semmiféle egészségügyi problémám sincs, egy átlag 40 évest simán lefutok a buszhoz, liftet nem használok soha, és azt sem tudom, mi a vérnyomás, gyomorbaj, koleszterin, érelmeszesedés, stb.

Egyelöre nincs idöm arra várni a TV elött, hogy hátha egyszer sikerül meghalni, jelenleg két újabb nyelvet tanuluk intenzíven a az elözö kettö után.

Az természetes, hogy senki nem néz 20 évesnek, ezt nem is akarnám, de idegenek 40-50 közé saccolnak, akikkel jó el tudom tölteni az idömet, azok 30-40 közötti értelmes, sok mindenre nyitott, tájékozott emberek.

Az olyan begyepesedett lényekkel, amilyen te is vagy, nem tudok mit kezdeni, túl primitívek.

2023. márc. 5. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 6. válaszoló!

Gratulálok, csak így tovább, de mivel értelmes, hasznos választ adott, Ön is le lesz pontozva. :)

2023. márc. 5. 15:22
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Manapság az emberek simán élnek 80 évet is vagy még többet, tehát 50 évesen mindent leszarni, lerobbanni, mondván, hogy “úgyis meghalok hamarosan” elég hülyeség. Azon felül, hogy pl szeretnék megérni a gyerekük érettségijét, esküvőjét, unoka megszületését stb vagy csak egyszerűen élvezni akarják a nyugdíjas éveiket. Nyugaton teljesen normális, hogy 70 feletti nyugdíjasok még aktívan túráznak, várost néznek és fitten tartják magukat, egészségesen étkeznek, tornáznak.

Az, hogy szerinted ez ciki, senkit nem érdekel. Süt belőled, hogy egy irigy dög fiatal vagy, aki féltékeny azokra, akik anyja, nagymamája korukban jobban néznek ki, mint ő. Pedig te is lehetnél ilyen, csak tenni kéne érte.

2023. márc. 5. 15:24
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

35 éves koromban rákos megbetegedést diagnosztizáltak nálam. Voltam a halál szélén. Legyőztem a betegséget, legalábbis eltelt az a bizonyos 5 év, de szinte mindennap rettegek attól, hogy visszatér.

2 éve rendszeresen sportolok: futás, úszás, edzőterem. Igen, bizonyára van ebben mániákusság is. Nem az öregedés ellen küzdök, hanem a halál ellen, ha nem haragszol. Nem tudok általánosságban válaszolni a kérdésre, csak a saját szemszögemből.

Úgy érzem, hogy megéltem azt, amit egyáltalán nem kellett volna - viszonylag "fiatalon". Saját magamnak szeretném megmutatni, hogy még képes vagyok az életre, a mozgásra, a sportra, és erőt is ad, amikor leúszom a számomra kitűzött távot (nem, ne 50 méterre gondolj). Igazad van, nem leszek olyan, mint egy húszéves. Bár sajnos egy húszéves is lehet komoly, súlyos beteg.

2023. márc. 5. 15:42
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
35 vagyok, de engem ezek az emberek nagyon inspirálnak.
2023. márc. 5. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!