Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy neveznéd ezt az alakot?

Hogy neveznéd ezt az alakot?

Figyelt kérdés

A napokban a konditeremben megláttam egy lányt, aki kérdés nélkül a top1 nő akit valaha láttam a szűk 30 évem alatt. Legalábbis számomra.

Körülírom az alakját:

Látszik rajta, hogy alapvetően nagyon vékony a csontozata. Nincs rajta sehol nagy méretű izomtömeg, viszont az a kevés ami van, az elég kidolgozottan látszik (pl vádlinál amikor lép, akkor látszik, hogy tónusos). Viszont elég husis, látványos pocakja van, de jól áll neki. Nagyobb, zsírosabb combja van, de nem érnek össze, és bizonyos szögből ott is látszik, hogy van izom is. Széles, de arányos csípő, megfelelő méretű mellek.

Jó lenne, ha egy szóval tudnám jellemezni ezt az alakot, de semmi nem illik rá :D Izmosnak nem mondanám, mert elég husi. De ducinak sem, mert formás, kidolgozott testrészei is vannak, és az izom valahogy keretet ad a feleslegnek, amitől baromi szexi. Nagydarab sem, mert vékony csontozatú. Szóval te minek neveznéd?

2023. febr. 27. 11:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha találtam volna megfelelő képet, akkor nem írom körül :D A leírás az elsődleges. De igen, a többségnek túl sok rajta a felesleg, ezt írtam is.
2023. febr. 27. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 Azért a leírás nekem nem úgy hangzott, mint a linkelt képek.Manapság a szavak alatt mindenki mást ért.Pl. tegnap azt írta itt nekem valaki, hogy én elmebeteg vagyok, ha szerintem Palvin Barbara vékony, mert az egy duci nő szerinte, és egy 165-170 cm-es, felnőtt nő ideális súlya szerinte 45 kg.
2023. febr. 27. 15:10
 13/15 A kérdező kommentje:
#12: Pedig szerintem eléggé utaltam arra, hogy nem a fittsége az első, ami szembetűnik: "Viszont elég husis, látványos pocakja van, de jól áll neki. Nagyobb, zsírosabb combja van"
2023. febr. 27. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 Rendben, akkor félreértettem.Viszont akkor nem értem, hogy miért ilyen eufemizmusokat használsz az alkat leírására.Ezt ducinak hívják, ennyi.A ducin belül is léteznek más más testalkatok(pl nagy/kismellű, nagyobb/kisebb fenekű, hasra hízó, stb), de az lényegtelen.Egy szóval: duci.
2023. febr. 27. 15:27
 15/15 NTBS ***** válasza:
Jó alakja van, azért tetszik.
2023. febr. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!