Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy neveznéd ezt az alakot?

Hogy neveznéd ezt az alakot?

Figyelt kérdés

A napokban a konditeremben megláttam egy lányt, aki kérdés nélkül a top1 nő akit valaha láttam a szűk 30 évem alatt. Legalábbis számomra.

Körülírom az alakját:

Látszik rajta, hogy alapvetően nagyon vékony a csontozata. Nincs rajta sehol nagy méretű izomtömeg, viszont az a kevés ami van, az elég kidolgozottan látszik (pl vádlinál amikor lép, akkor látszik, hogy tónusos). Viszont elég husis, látványos pocakja van, de jól áll neki. Nagyobb, zsírosabb combja van, de nem érnek össze, és bizonyos szögből ott is látszik, hogy van izom is. Széles, de arányos csípő, megfelelő méretű mellek.

Jó lenne, ha egy szóval tudnám jellemezni ezt az alakot, de semmi nem illik rá :D Izmosnak nem mondanám, mert elég husi. De ducinak sem, mert formás, kidolgozott testrészei is vannak, és az izom valahogy keretet ad a feleslegnek, amitől baromi szexi. Nagydarab sem, mert vékony csontozatú. Szóval te minek neveznéd?

2023. febr. 27. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőies?
2023. febr. 27. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Egészségesnek.Így néz ki egy normál súlyú, egészséges, sportos nő.
2023. febr. 27. 12:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért rá a többség nem mondaná rá, hogy nőies/egészséges. Annál sokkal több felesleg van rajta.. első blikkre az a látványos, hogy bőven van mit fogni rajta.
2023. febr. 27. 12:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nehéz elképzelni. A van rajta mit fogni, valakinek annyit jelent, hogy éppen kerek egy kicsit itt-ott. Van, aki meg a totál elhízott, hájasat érti alatta.

Linkelj egy hasonló alkatot.

2023. febr. 27. 12:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Nehéz úgy linkelni, hogy nem tudom egy-két szóval körülírni :D részben ezért is a kérdés

De valami ilyesmi: [link]

csak nagyobb combokkal.

Vagy itt a jobboldalt a legszélső szőke: [link]

csak kicsit nagyobb hassal.

Vagy ő: [link]

2023. febr. 27. 13:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Husis pocak, nagy zsíros combok, széles csípő...persze #2, pont ezek egy sportos nő ismérvei 😅
2023. febr. 27. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
És kérdező, egy ilyen tucat alak mitől lett neked top 1 nő? Gondolom fogyni és formásodni akár, azért is jár kondiba.
2023. febr. 27. 13:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hízásra hajlamos
2023. febr. 27. 13:16
 9/15 A kérdező kommentje:
#7: Mert nem tucat alak. Szeretem a husi lányokat, és ő sportosan-husi. Tehát megvan benne minden, amitől egy husi lányt szeretek, a hátrányok nélkül. Mert látszik, hogy sportol, ez egy szerkezetet ad neki, nem narancsbőrös, nem lötyög. És úgy "nagy" mindene, hogy mellette törékeny nő benyomását kelti. Nagyon kevés ilyet látok, ezért is nem tudok pontos képet adni.
2023. febr. 27. 13:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az 1. és 3. képen lévő túlsúlyos.

A 2. tényleg izmos, masszív.

Törékenynek, vékony csontozatúnak egyiket sem mondanám, az biztos.

2023. febr. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!