Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz?

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nemsokára fogszabályzóm lesz, viszont szemüveges is vagyok. Kontaklencsém csak júliusban lesz, a fogszabit kb áprilisban teszik fel. Szerintetek nagyon gaz a kettő együtt?

2023. febr. 7. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ: ha menő vagy, sok baráttal akkor nem. Ha stréber vagy akinek senkije sincs akkor LEHET hogy fognak csúfolni de persze nem biztos. Ez most így erős általánosítás, de én ezt tapasztaltam, nem sértésként mondom
2023. febr. 7. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Manapság már leszrjak szerintem.

Ha egyébként is áldozat típus vagy akkor tök mindegy mit csinálsz beléd fognak kötni

2023. febr. 7. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Dehogyis gáz! Mindkettő pont az a tök hétköznapi dolog, ami fel se tűnik az embernek.
2023. febr. 7. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz az hogy szebb fogsorod lesz x év múlva, meg hogy szemüveget kell viselned mert nem látsz? Ebben semmi gáz nincs. Ettől függetlenül piszkálhatnak érte éretlen hülyegyerekek akiket ilyenre "neveltek" a valószínűleg hasonlóan tróger szülei, de ne engedd hogy elvegyék az önbizalmad.
2023. febr. 7. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem az.
2023. febr. 7. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2023. febr. 7. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán. Nekem csak fogszabim van, a legjobb barátnőmnek fogszabija és szemüvege. Soha egyikünket sem csúfolták emiatt, sőt, kimondottan népszerűnek számítunk.
2023. febr. 7. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kettő önmagában nem gáz, fogszabályzóval és szemüveggel is lehet valaki szép.
2023. febr. 8. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!
2023. febr. 8. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan gimibe jártam, ahol kb. a fogszabályzós + szemüveges lányok voltak a legmenőbbek.

Mert attól még, hogy viselniük kell ezeket, lehetnek szépek és népszerűek.

Aki ezért bánt másokat, valószínűleg az egydimenziós karaktereket felvonultató limonádé filmeket azonosítja a való világgal, de ez az intelligenciájáról és/vagy az agymosottságáról sokat elárul.

2023. febr. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!