Csajok bejön a testem? Magas, vékony, szálkás izmos (+kép)?
A testeddel nincs baj, de minek kell felrakni magad a netre "csajok bejön a testem?" címszóval? Ez annyira szánalmas.
Miért kell vadidegenektől megerősítés? Látszik egyértelműen, hogy sportolsz, hogy nem egy hájpacni vagy, aki csak a konyháig tud kimenni. Nekem többet érne a testednél, ha normális lennél..
23L
hülye vagy? teljesen jól nézel ki, persze elbíznod nem kell magad, de ez pont jó, nem a konditeremben kigyúrt megaizmos test, hanem szép.
Amúgy azt írtad, hogy büszke vagy a kockáidra, akkor meg nem hinném, hogy az 5-ös skálán középre tennéd magad...
Sportolj továbbra is, de ha lehet, ne foglalkozz órákat a testeddel, és hogy hogy nézel ki, az elég lelombozó és nyápic.
Szerintem nagyon jo alakod van.
Igy KELL kineznie egy 19 eves SPORTOLONAK.
Melyik az a csaj aki ne lenne oda egy magas jo kiallasu, izmos kosaras sracert?
A sok kis p*csa aki nyersen oda vagta neked, hogy "de sovany vagy" az azert mondta ezt mert gyakorlatilag Te vagy az idealja, csak mivel tudja hogy nem kaphat meg teged, ezert kritikaval kompenzalja ezt. Lanyok, akik lepontoztatok illetve fikaztatok a sracot, toljatok mar magatokrol is kepet.
Koszi
Csak igy tovabb, a sok kis csicskaval meg ne foglalkozz.
Udv, Ausztriabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!