Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok bejön a testem? Magas,...

Csajok bejön a testem? Magas, vékony, szálkás izmos (+kép)?

Figyelt kérdés

Kort is légyszi!

Én amúgy 19 vagyok és kosárlabdázok.

[link]

2010. okt. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
utolsó hatalmas arc vagy :D
2010. okt. 3. 18:12
 32/67 anonim ***** válasza:
52%
Na ácsi, nem azt mondtam neki, hogy hízzon vagy 50 kilót, de a bőrön meg az izomzaton kívül nincs rajta semmi akármit mondasz. :)
 33/67 A kérdező kommentje:
na ne mond, azért van!
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy bemenj a szánalmas konditermekbe! Van az országban pár jó testépítő, a többi meg löttyedt. Hiába a húde nagy izomzat, olyan merevek, mint egy seprű, kitartásuk semmi, kondíció nulla. Csak a nagy felfújt izomzat. Isszák a tömegnövelőket, meg válogatnak az ételből. (Tudom, mert dolgoztam ilyen heyen.)
2010. okt. 3. 18:13
 35/67 anonim ***** válasza:
Végülis nekem mindegy ezen nem fogunk összeveszni :)
2010. okt. 3. 18:14
 36/67 A kérdező kommentje:
ja azt tudom hogy totál merevek semmit nem nyújtanak, meg tönkre teszik a szervezetüket azzal a sok méreggel
2010. okt. 3. 18:14
 37/67 anonim ***** válasza:
42%
Boncoltam már 120 kg-s embert és 40 kg-sat is. Mind ugyanúgy néz ki a bőr alatt. El ne szálljatok már magatoktól. A kérdező szimplán sovány. Igen van rajta izom, mert sportol, de nem annyi, hogy ennyire odalegyen magától.
2010. okt. 3. 18:15
 38/67 anonim ***** válasza:
79%

a karod az yóh, de irtóra vékony vagy !!!!! hízhatnál !!!!

mert ez így nekem nem jön be... szeretem ha a pasin van mit fogni és nem egy pálcika. :)

2010. okt. 3. 18:17
 39/67 anonim ***** válasza:
68%

Most azért védelek téged, mert én is sportolok. És bizony nem a szél fújja ide a dolgokat. 179 cm vagyok, 63 kiló. Ez sokaknak kevés, mégis fittebb vagyok, mint a konditermesek. Láttam sok embert, tényleg szépen felfújja magát, de onnantól semmi. Aztán mivel nagydarabok, a csajok mennek rájuk, mert védelmet nyújtanak. Tudod mennyi védelmet adnak? Semmit! De ezt sokan nem tudják.

Te csak kosarazz tovább, és én is sportolok tovább (nekem amúgy ez az életem és jól érzem magam). És a szenvedély mellett sok a meló. Nem ilyen bemegyek, nyomok hatot, legurítok valami löttyöt és kész is a sportember. Nem. És sportolok és látom Te is. Ennek én örülök. Majd lesz olyan lány, aki értékeli és netán sportoló, akkor meg jól is mutattok majd és meg is van a kölcsönös büszkeség.

2010. okt. 3. 18:17
 40/67 A kérdező kommentje:
nem vagyok oda magamtól, egyedül csak a hasam említettem.
2010. okt. 3. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!