Csajok bejön a testem? Magas, vékony, szálkás izmos (+kép)?
a karod az yóh, de irtóra vékony vagy !!!!! hízhatnál !!!!
mert ez így nekem nem jön be... szeretem ha a pasin van mit fogni és nem egy pálcika. :)
Most azért védelek téged, mert én is sportolok. És bizony nem a szél fújja ide a dolgokat. 179 cm vagyok, 63 kiló. Ez sokaknak kevés, mégis fittebb vagyok, mint a konditermesek. Láttam sok embert, tényleg szépen felfújja magát, de onnantól semmi. Aztán mivel nagydarabok, a csajok mennek rájuk, mert védelmet nyújtanak. Tudod mennyi védelmet adnak? Semmit! De ezt sokan nem tudják.
Te csak kosarazz tovább, és én is sportolok tovább (nekem amúgy ez az életem és jól érzem magam). És a szenvedély mellett sok a meló. Nem ilyen bemegyek, nyomok hatot, legurítok valami löttyöt és kész is a sportember. Nem. És sportolok és látom Te is. Ennek én örülök. Majd lesz olyan lány, aki értékeli és netán sportoló, akkor meg jól is mutattok majd és meg is van a kölcsönös büszkeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!