Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok bejön a testem? Magas,...

Csajok bejön a testem? Magas, vékony, szálkás izmos (+kép)?

Figyelt kérdés

Kort is légyszi!

Én amúgy 19 vagyok és kosárlabdázok.

[link]

2010. okt. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
köszi sporttárs!
2010. okt. 3. 18:19
 42/67 anonim ***** válasza:
0%
Tök jó egyébként, hogy mindenki így átlát a monitoron. Nekem is megmondhatnátok a program nevét amivel engem nézegettek most, hogy milyen állati kövér lehetek szerintetek, meg a párkapcsolati helyzetemmel is ennyire tisztában vagytok. Ez aranyos, jót mosolyogtam :) Ilyen az igazán intelligens ember. Nem azt mondja, hogy nincs igazad, nem is érvel, csak csípőből hülyéz és sérteget.
 43/67 anonim ***** válasza:
78%

ma 18:15: Tudod mit boncoltál te. Inkább járd körbe a konditermeket, a sportpályákat és hasonlítsd már össze. Egy jó testépítő megcsinálja a spárgát is. De ilyen nagyon kevés van ám. Sokat még nyújtózkodni is alig tudnak, annyira összetömörítik az izmaikat. És zet szinte lehetetlen visszacsinálni.

Itt egy sportoló gyerek ebben a lusta világban (a lakosság több mint fele elhízott, lusta) és le van zsólva. Gratulálok!

44/67 A kérdező kommentje:
hát most ez van, minden csaj a lusta, dagadt, lomha emberekre bukik
2010. okt. 3. 18:21
 45/67 anonim ***** válasza:
74%

De ez elég egyértelmű. Látott valaki kövér focistát? Kövér kosarast? Én még löttyedtet sem, max csak a hobbifocistáknál. Stb, más spoprtágakra is igaz.

Én nekem mondta már lány, ohgy 100 kiló alatt nincs férfi. Nem baj, jó leszek én félférfinek is. Akkor is sportolok. (Autóm sincs, biciklizem, meg séta, ezáltal a lányok egy részénél esélytelen vagyok, de nekem jó így.)

2010. okt. 3. 18:25
 46/67 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy mostantól ne sportoljon, kérdezte kinek jön be a teste, a válaszolók nagy része elmondta, hogy nagyon vékony. Ő véleményt kért és kapott is. Ezzel nem lett leszólva, de lehet, hogy ezt a kérdést nem így kellett volna kiírnia... Mert ahogy valaki elolvassa a kérdést, az jön le belőle, hogy ő el van szállva magától. Sőt lehet, hogy fel se kellett volna tenni ezt a képet... Amúgy meg mindenkinek más az ízlése :) Ne más miatt sportolj, hanem a saját egészséged érdekében. Írtad, hogy te majdnem elégedett vagy a testeddel. Akkor mi a kérdés? ?? Miért érdekel más véleménye ha nem fogadod el, hogy itt most inkább kritikát kaptál? Valószínű dicséretet vártál, de tudod az emberek hamarabb észreveszik a hiányosságokat.
2010. okt. 3. 18:27
 47/67 A kérdező kommentje:
én is szinte mindenhova bringával járok :) jobb mint a buszon zötykölődni meg sokszor gyorsabb is
2010. okt. 3. 18:28
 48/67 A kérdező kommentje:
igaz a megfogalmazás az nagy egora vall, pedig nem az szerintem
2010. okt. 3. 18:30
 49/67 A kérdező kommentje:
az is igaz, hogy kicsivel több pozitív választ vártam, de sokkal többet ér nekem az amit pár igen rendes ember mondott, gondolok itt a sporttársra és egy-két lányra :)
2010. okt. 3. 18:31
 50/67 anonim ***** válasza:
:)
2010. okt. 3. 18:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!