Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok bejön a testem? Magas,...

Csajok bejön a testem? Magas, vékony, szálkás izmos (+kép)?

Figyelt kérdés

Kort is légyszi!

Én amúgy 19 vagyok és kosárlabdázok.

[link]

2010. okt. 3. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
68%

jajj haver de hülye vagy... :D

férfi szemmel faja a tested, mi lenne ezen rossz? Vékony? Szerintem amúgy nem az, de A VÉKONY TEST AZ EGÉSZSÉGES EBBEN A KORBAN !!!!! Páran felfoghatnák! 19 évesen milyen legyen bazze? Arnold svájcenegger? Nevetséges.

Vékony izmos szálkás a tested. Egy egészséges fiatal srácnak az ilyen test a jó. Semmilyen féle hízás vagy izmosodás nem kell, a mostani a testeded tartsd fenn! :) Persze mehet még egy kis izom ha akarod, de már így is tökéletes.

Ez a test még 35 éves korban is tökéletes lenne! A mellizmod kicsit formálhatnád esetleg ha nagyon nézed a külsőt, de már így is jó.

én még kicsit vékonyabb vagyok, de nem zavar. a sok csaj csak megjátssza magát :D Ne itt kérj véleményt. Egy férfi legyen vékonyan izmos.

10/9,5

17/f

2010. okt. 3. 19:34
 52/67 A kérdező kommentje:
:)
2010. okt. 3. 19:54
 53/67 anonim ***** válasza:

nem vagyok csaj de azért hozzászólnék, ha nem gond.

végigolvastam a kommenteket, azt sikerült leszűrnöm, hogy van itt pár igen marha. gondolok itt azokra akik felfújt izmoznak, meg "méregnek" állítják be a táplálékkiegészítőket. én járok konditerembe, igaz nem tudok órákig futni de pl. képes vagyok 8-10 óra kemény fizikai munkát végezni úgy hogy nem fulladok ki. ez volt az off, bocs.

én is magas vagyok, átérzem hogy nehezen látszik a tömeg az emberen. szerintem kicsit vékony vagy, de látszik hogy sportolsz, a csajoknak szerintem simán bejön a formád. hasad amúgy teljesen jó. korodhoz képest pedig nagyon is jó, ráérsz még tömeget építeni.

22f

2010. okt. 3. 20:01
 54/67 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz, nem értem mit fikáznak...
2010. okt. 3. 20:52
 55/67 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jó vagy,ne hallgass a többiekre akik fikáznak! :)

Jó magas vagy,na ezt már szeretem. :))

2010. okt. 3. 20:58
 56/67 anonim ***** válasza:
51%

ma 19:34 vagyok

szánalmasak vagytok pontozzátok le anyátokat!

Ha ennyire nem tetszik a vékony férfi testalkat sokaknak, akkor menjetek oszt keressetek a mekdonálcban zsíros 120 kilós hájpacnikat. na azok biztos nem lesznek nekik vékonyak AZTÁN LESZ MIT FOGNI HA-HA. Nőknél is nagyon bírom, amikor a zsíros disznók kitalálják, hogy jó a telt testalkat mert van mit fogni, ezzel vigasztalják magukat.

örülök hogy a férfi modellek megmutatják az egészséges férfi testalkatot, és jó irányba halad a világ.

Ha sokan nem lennének tisztába, megmutatom milyen egy normális, sportos férfi testalkat:

[link]

2010. okt. 3. 21:01
 57/67 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik :))
2010. okt. 3. 21:12
 58/67 anonim ***** válasza:
ma 21:01: Én zöldet adtam neked. Pontosan jól írod a dolgokat. Ez olyan, mint amikor a "nem a külső számít" téma előjön. Csak az a baj, hogy ezt mindig a "maradékok" (bocsánat a szóhasználatért, de ezt ők saját maguk adják elő) állítják. Vagy a nem a pénz a fontos...ott ahol nincs, nem is lehet. Csak pénz nélkül nem lehet tervezni, valamennyi kell. Stb, felesleges tovább yrni, aki ebből nem érti meg, annak mindegy.
2010. okt. 3. 21:50
 59/67 anonim ***** válasza:

szerintem jó tested van :) nem tudom miért szólták le sokan de ne is törődj velük,így vagy jó :)

15/l

2010. okt. 3. 22:01
 60/67 A kérdező kommentje:

sok igazságot hallani itt, aminek örülök.

összegezve a vélemények a külsőről elég megosztóak, de nem baj, már nem bánom, hogy feltettem a kérdést

2010. okt. 3. 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!