Vannak manapság akik még festik a körmeiket és nem mű körmöt rakatnak fel?
Figyelt kérdés
Ha van véleményed hogy miért előnyös az egyik mint a másik azt is írd le.2023. jan. 18. 15:27
1/14 anonim válasza:
Persze, miért ne lennének? Elég sokan. Pl én is csak festem.
Régen volt építve is, de egyszerűen sajnálom rá az időt már. :D
2/14 anonim válasza:
En is csak simán lakkozom magamnak, soha nem volt műkörmöm és nem is szeretnék.
3/14 anonim válasza:
Nem, tudod a körömlakkot csak díszből rakják ki a boltok polcaira....
Amúgy mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. A körömlakk kevésbé tartós, mint a mű, és az előbbi még egy kevesebb kézügyességgel rendelkezőn se fogna ki, míg körmöket építeni nem kis feladat. Viszont a géllakkal készített körmöket sokkal könnyebb díszíteni és cicomázni szerintem, hisz szárítás után egy újabb réteg, ami más színű, még véletlenül se szedné fel az alatta lévőt/keverednének a színek
4/14 anonim válasza:
Nekem géllakk van rajta. Erős a körmöm, hosszúra megnő és nem törik le.
6/14 anonim válasza:
Álljunk meg egy pillanatra: a férfiak 70% nem is tudná megkülönböztetni a sima lakkot a gél lakktól.
7/14 anonim válasza:
Én igen. Nem tetszik sem a géllakk sem a műköröm. Én meg tudom különböztetni, és ez épp elég.
8/14 anonim válasza:
Sokan vannak akik csak festik.A sima festésnek előnyei pl gyorsabb,olcsóbb saját magadnak is megcsinálod akkor amikor akarod viszont nem tartós a műkörömhöz képest.Műköröm előnyei profi csinálja ezért extrább,mint egy sima festés pl a minták miatt viszont drága és ha nincsen megfelelő módon csinálva az eredmény tud nagyon csúnya is lenni és gombásodni is képes a körmöd és,ha letörik az is nagyon fáj.
9/14 Metionin válasza:
Persze. Én 2 réteg erősítő gélt rakok fel és arra sima lakkot, ugyanúgy kitart 2-3 hétig, mint a géllakk.
10/14 anonim válasza:
Gél lakkozom a körmöm. Szeretem, ha hosszabb, így a sajátomat növesztem meg és lakkozom.
Anyukám sima körömlakkot használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!