Műkörmösök és akik maguknak készítik a körmeiket! Tudnátok segíteni?
A kérdésem, a szórógyöngyöket mivel ragasszam a körömre?
Itthon készítem magamnak és a húgomnak már évek óta, zselével. Sokat olvastam a GlueGelről, de mivelhogy zselés a körme mindkettőnknek, így a köveket zselével szoktam rögzíteni és jó is szokott lenni, 3 hétig tart, mivel nem vagyok műkörmös és nem foglalkozom ezzel, így a GlueGelre feleslegesnek tartottam beruházni. Hétfőn vettem először szórógyöngyöket, el is készítettem a körmöm, a kövek közé helyeztem 1-1 szórógyöngyöt, de tegnapra már kiesett egy pár! Csalódott vagyok, mert a köveknek nem szokott baja lenne ezzel a technikával. Néztem Youtube-on videót, ott gél lakk tetejére Crystalac Clear-be tették. Én Cool top-ot használok, de nem merem fényzselébe tenni őket, mert attól félek kiesik abból is, ha már zselében nem tartott.
Van valakinek tipp? Illetve műkörmösök, ti mibe helyezitek, hogy a vendégeiteknek hetekig tartós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!