Szerinted kövér/duci/husis ez a lány?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már vki rakta be ezt a képet, de más miatt... szóval a 3. lányra gondolok. Szerintem ő az a bizonyos "vadítóan nőies" csaj :) Gyönyörű bőre van, formás, feszes, szerintem ő a legszebb a három közül. Szerintetek? [link] 2010. okt. 1. 21:26
11/25 anonim válasza:
Nekem a 2. és a 3. lány közötti alakom van (csak sajnos nem így oszlik el rajtam a súly :) ), és nekem a 2. lány tetszik a legjobban, utána pedig a 3. Az 1. nem igazán jön be.
17L
12/25 anonim válasza:
ez első egy két lábon járó röntgen kép, de ha nem tehet róla persze nem bántom, mert szép az arca pl., de a legszebb sztem a 2., olyan evangeline lilly-s beütése van, a harmadik i csinos, de nekem már túl husis (de még abszolút nem a duci/kövér kategória!!), amúgy kicsit Bódy Szilvi jut az eszembe róla ...
13/25 anonim válasza:
Nekem az első tetszik a legjobban.A harmadik messze nem igy nézne ki élőben, lógna rajta a háj..
14/25 anonim válasza:
Könyörgöm,azért az első kettőt sem kéne leszólni.Szerintem ők is ugyanolyan szépek mint a harmadik.A harmadik teltkarcsú.Mindháromnak szép a bőre,a lába.Az első kicsit szálkásabb de ettől függetlenül ő is szép.Mindegyikőjüknek van melle.Amúgy meg elég messzi kép,nehezen látni az arcukat.Ha férfi lennék egyikőjüket sem zárnám ki.
15/25 anonim válasza:
Szerintem a harmadik elég kövér. Élőben biztosan nem így néz ki. Valószínűleg reng rajta a háj. A második és az első nagyon szép. Kiváló alakjuk van. És ha ilyen kevés embernek tetszik az 1 akkor elárulnátok miért a sok fogyókúrázó, modell( szeretne lenni) lány?
16/25 anonim válasza:
Akik azt írták, a 3. nem így néz ki élőben, azoknak elárulom, hogy az első kettő sem. Mindenkit retusálnak, nem csak azt, akinek nem fúj át a szél a combjai között...
17/25 anonim válasza:
Igen, mindenkit retusálnak.PL. anyajegyeket stb..de azt nem hiszem hogy az első teste annyira másképp nézne ki élőben. Strandon is gyakran látni hasonló alakú lányokat, de olyat mint a 3. ritkán.Miért? Mert élőben , akin ekkora felesleg van, annak nem ilyen feszes a bőre...
18/25 anonim válasza:
A soványon is előfordul a narancsbőr, nem alkat függő.
A bőre szintén lehet lógós, a segge, combja sem feszes, csak ha sportol. Ha a nagyobb db nő sportol, akkor az is feszes. Nem méretfüggő. (Nem 120 kg nőre gondolok természetesen, hanem mondjuk erre a 3 alkatra.)
19/25 A kérdező kommentje:
És szerintetek hány kilósak lehetnek a lányok?
2010. okt. 2. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!