Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szétáll a cicim és nagy. Mit...

Szétáll a cicim és nagy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szétállnak, és nagyok. D-s melltartóm van. Sajnos nem tudok felvenni kivágott pólot mert nem úgy állnak, ahogy kellene. Nincs meg az a szép ív, vagy hogy is mondjam… pls segítsetek hogyan tudnám ezt megoldani. Elsősorban nők! 18/L

2022. dec. 20. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 nyilván van olyan, hogy deformitás. De ha szinte egyetlen teljesen egészséges nő sincs megelégedve a mellével az szerinted normális? Az a baj, hogy nem látjuk más nők mellét, akiét pedig látjuk azok pont azok akik büszkék rá mert olyan jól néz ki,meg akiknek tökêletesre van szabdalva. De pl. nekem huszonéves nőként még mindig fogalmam sincs, hogy az én mellem normális-e, hogy hány velem egykorúnak lóg ennyire, vagy jobban, vagy kevésbé. Akiket a médiában látunk azok a tökéletesre szabott testek, de mivel mást nem látunk, így hozzájuk hasonlítjuk magunkat.
2023. máj. 30. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:

"De ha szinte egyetlen teljesen egészséges nő sincs megelégedve a mellével az szerinted normális?"

Igen. Az embernek van esztétikai ízlése mások felé is és saját maga felé is, orvosilag teljesen egészséges testrészeiddel is lehetsz elégedetlen. Azt, hogy a melleid normálisak-e, orvos tudja megmondani.

2023. máj. 30. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyúttal viszont nem szeretném kisebbíteni a média hatását az irreális elvárások felé. De egy média nélküli világban sem úgy nézne ki a dolog, hogy mindenki elégedett mindenével.
2023. máj. 30. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyugi! A pasiknak így is biztosan tetszik! 😊
2023. máj. 30. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, amit a #11 leírt, valahol mocskosul nyomasztó.
2023. máj. 30. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:

#12 nyilván úgy se lenne mindenki elégedett, úgy is lenne body dysmorphia, de nekem például segített, hogy megtudtam, hogy 1. másnak is lóg a melle 2. a férfiaknak így is tetszik. Nem gondolom, hogy minden elégedetlenség csak a társadalom és a média hatása, viszont azt se szeretem, ha ahelyett, hogy megnyugtatnák a kérdezőt, hogy semmi baj a testével, rögtön az a válasz, hogy csak úgy fogja jobban érezni magát ha megműtteti. Szerintem fontos, hogy felhívjuk az emberek figyelmét rá, hogy nagyon kevesen elégedettek a testükkel és a média igenis nagymértékben formálja a testképünket - és azt is, hogy mások testét hogy látjuk. Én is voltam tinilány és én is aggódtam rengeteg testrészem miatt ami miatt teljesen felesleges volt. Megműttetni még azután is tudja, hogy megérti, hogy amúgy normális a melle.

Egyébként miért csak orvos tudná megmondani, hogy normális-e a melled?

2023. máj. 30. 14:24
 17/18 anonim válasza:
Csókolom Hölgyem! Én segíthetek rajta! A farkam elég kemény berakhatnám a melleid közé!
2023. dec. 4. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne tegyél semmit! Sok pasinak így is tetszik/tetszene!

Nekem is volt már ilyen adottságú barátnőm. Semmi bajom nem volt a cicijeivel. Sőt, nagyon is tetszettek! F.

2023. dec. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!